Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Чоловіки життя

  • 12.11.16, 18:59
Є чоловіки важливі й не дуже. Мені з такими не дуже щастить. А є найважливіші чоловіки. Чоловіки життя. Мені з такими пощастило в житті. В мене таких цілих два. Чоловіки життя, то такі чоловіки, яких ти любитимеш усе своє життя. І ніщо і ніколи цього не змінить. Можливо така любов є лише через кров. Чоловіки мого життя - то мій батько і брат. І це найважливіші чоловіки в моєму житті. Можливо я помиляюсь, можливо колись хтось змінить мою думку, але мені здається, що більше нікого я ніколи не зможу любити так щиро і віддано, як їх. Мій батько вчив мене не здаватись і вірити в себе. Мій батько завжди захищав мене. Мій батько завжди був на моїй стороні і завжди пробачав мої помилки. Мій брат завжди буде для мене ідеальним чоловіком і ідеалом чоловіка. Розумний, сильний, турботливий, веселий та ще й красивий. К-к-комбо. Він завжди може підібрати правильні слова, завжди може дати мені пораду. А ще він дуже смачно готує. І він сказав мені найважливішу річ: "Ніколи не дивись ні на кого, просто слухай своє серце". Мене раніше дивувало, чому ми ніколи не кажемо одне одному, що любимо. Але мій батько і брат, то такі чоловіки, які рідко це говорять (раз в кілька років і то не дуже тверезі)))), але я завжди відчуваю їх любов. І вони завжди відчувають, як сильно я їх люблю. Мені так сильно пощастило в житті. Пощастило, що в мене є такі чоловіки. Найважливіші чоловіки. Чоловіки життя.
4

Коментарі

112.11.16, 19:03

    212.11.16, 19:15

      312.11.16, 19:16

      все замечательно, я очень рада за вас.
      но может не нужно произносить эти страшные слова "никого и никогда" вы так искренне любить не будете?

        412.11.16, 19:18

        братєлло і ойтец то панятно....
        ти нам розкажи про тих зким в лужко лягала....

          512.11.16, 19:32

          пауза, ладно? надо полежать

            612.11.16, 20:07

            сістра?

              Гість: Fairy-tale_

              712.11.16, 20:22

              Придёт время, встретите того единственного и неповторимого, который искренне Вас полюбит, вот тогда и Вы полюбите искренне и от всего сердца, это будет немного другая, но тоже любовь, ничуть не уступающая по силе, которую Вы испытываете к своим родным.

                812.11.16, 20:32Відповідь на 7 від Гість: Fairy-tale_

                Придёт время, встретите того единственного и неповторимого, который искренне Вас полюбит, вот тогда и Вы полюбите искренне и от всего сердца, это будет немного другая, но тоже любовь, ничуть не уступающая по силе, которую Вы испытываете к своим родным.((*))

                  Гість: Fairy-tale_

                  912.11.16, 20:35Відповідь на 8 від НеЖриМоэСало5

                  Придёт время, встретите того единственного и неповторимого, который искренне Вас полюбит, вот тогда и Вы полюбите искренне и от всего сердца, это будет немного другая, но тоже любовь, ничуть не уступающая по силе, которую Вы испытываете к своим родным.((*))От жопень

                    1012.11.16, 20:54Відповідь на 3 від Jusy

                    все замечательно, я очень рада за вас.
                    но может не нужно произносить эти страшные слова "никого и никогда" вы так искренне любить не будете?
                    Я еще страшнее скажу: дай Бог, чтобы у меня этого никогда не было.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна