Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Лампи і лампочки

  • 08.11.16, 17:21
Вкручувати лампочки. Не ідей... А справжні лампочки у лампи. Вкручувати їх - це нести світло. Значить ті, хто їх вкручують несуть добро. Значить усі електрики - це воїни добра. Тільки чого вони зачасту спиваються?
Мої спогади - це моє дитинство, моє світло і моє щастя. І це боляче, коли його розкрадають якісь мерзотники з атрофованою совістю, замість неї у них інша програмка - черствість. Вони грабують і нищать моє дитинство. Я уже ніколи не зможу засинати, як колись у дитинстві, бо його розікрали мародери. Тому довіку мене будуть мучити або жахи, або безсоння. І ніякому ловцеві снів не захистити мене. Колись усе що лишиться - це рівнина... пустота... пустка. Нічого не залишиться з того, що було колись таким рідним і знайомим. Там навіть в ночі не було страшно. Жодній темряві не стати такою теплою і безпечною, як та, в якій мені брат говорив про хрущів, там де мене тепер обкрадають... У моїй власній Ірландії. Краще забувати, як увімкнути мобільник в зарядне, ніж тепло ночі. І першу ляльку, якій я відірвала голову, щоб пограти нею у футбол з друзями ліпше пам'ятати, ніж клацати запальничкою. І запах теплого молока, і моїх псів і кішку, і верби біля дороги, і гриби у лісі, і зелену траву, яка не відпиралась від одягу через наші бійки-дурілки, і смажену у вогні картоплю, і брудні обличчя після неї і жувачки по 10 копійок, за якими треба було далеко ходити, і вивіз в який я щжодного разу не впала, і хата, яку побудував мій дідусь, і... Просто три крапки.
1

Останні статті

Коментарі

18.11.16, 17:28

нищАть

    28.11.16, 17:30Відповідь на 1 від Momyshka

    Дякую, візьму на замітку

      Гість: Cry-Baby

      38.11.16, 17:31

      Тебя что, с fb выселили? Шо тут со своими клумаками по помытому шастаешь целый день? Много у тебя там добра еще с собой припасено? Ты давай оперативней размещайся, новоселка)))))))

        48.11.16, 17:32Відповідь на 3 від Гість: Cry-Baby

        Не люблю фб, мало там постів залишаю. Тут мене ніхто не бачить і не знає. Тому можна постити багато такого гіменця)

          Гість: Cry-Baby

          58.11.16, 17:36Відповідь на 4 від АльмаТея

          Не люблю фб, мало там постів залишаю. Тут мене ніхто не бачить і не знає. Тому можна постити багато такого гіменця)Хуясе "нiхто не бачить" - по центральному вестибюлю с чемоданами туда-сюда. Камеры все фиксируют.
          Ты на ebay или на youTube зарегелась? Дай пачетать, пжл..
          И улыбайся, на тебя смотрят! (здесь много мониторщиц)))

            68.11.16, 17:39Відповідь на 5 від Гість: Cry-Baby

            От, твою маму (не в сенсі саме твою, то загальний вираз). Камери все фіксують, а я в шкарпетці з диркою і трусах-парусах. Йоли-пали, всьо просрали. Ні, ні на ebay, ні на youTube не свічу ні обличчям, ні творчістю

              Гість: Cry-Baby

              78.11.16, 17:44Відповідь на 6 від АльмаТея

              От, твою маму (не в сенсі саме твою, то загальний вираз). Камери все фіксують, а я в шкарпетці з диркою і трусах-парусах. Йоли-пали, всьо просрали. Ні, ні на ebay, ні на youTube не свічу ні обличчям, ні творчістюНе сы, здесь большая часть населения вапще без треселей шарица. Кароч, ты своя, я сразу понял!
              PS Що за творчiсть? Малюешь Гапчинську?

                88.11.16, 17:46Відповідь на 7 від Гість: Cry-Baby

                Ой, та де. То я так ласкаво називаю те гіменце, що сюди скидаю)

                  Гість: Cry-Baby

                  98.11.16, 17:49Відповідь на 8 від АльмаТея

                  Ой, та де. То я так ласкаво називаю те гіменце, що сюди скидаю)Ну, маць, тодi я дуже творча людина, саме так. В мене того гiмна... ммм...

                    108.11.16, 17:51Відповідь на 9 від Гість: Cry-Baby

                    То є файно. Можна сказати, що зібрались не гімняні люди, а творчі. Звучить)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна