Про кукурузу
- 21.08.20, 13:42
Этим летом я вспомнил, почему перестал есть варенную кукурузу в початках. Она же вся, сука, сладкая теперь. Она, сука, вся, как мороженная картошка.
Отварил, помазал сливочным маслом, посолил – хрясь, – как в ебанутый пончик вгрызся.
Как её люди едят? Не понимаю. Это же пиздец просто.
6
Коментарі
ranok_v_misti
121.08.20, 13:54
Бондюэль епт
Zmeelove
221.08.20, 14:09Відповідь на 1 від ranok_v_misti
Моя ещё Добрыню какую-то покупала – та же херня
Makcімаліст
321.08.20, 14:12
Давно не їв. Дорого. Та й продають не всюди.
Makcімаліст
421.08.20, 14:13
Такі гібриди виводять. Я ось помітив, що у томатів раніше шкірка була менш жорсткою, а м'якоть соковитішою.
Zmeelove
521.08.20, 14:20Відповідь на 3 від Makcімаліст
4 грн./початок – дорого?
Zmeelove
621.08.20, 14:21Відповідь на 4 від Makcімаліст
Такие гибриды выводят потому, что людям такое нравится
ranok_v_misti
721.08.20, 14:22Відповідь на 5 від Zmeelove
Может он в Одессе на пляже) там гривен по 50
Zmeelove
821.08.20, 14:33Відповідь на 7 від ranok_v_misti
А пахлава вообще страшно подумать
Makcімаліст
921.08.20, 14:34Відповідь на 6 від Zmeelove
Так і солодка кукурудза мабуть комусь подобається.
Makcімаліст
1021.08.20, 14:37Відповідь на 5 від Zmeelove
Де це такі ціни?