Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

__Криса загнана в угол

  • 02.03.24, 09:28
 Тільки на відміну від криси у якої є ядерна зброя і  можливість окуклиця
 У зеленої криси такої розкоші немає
 На росію слінять як янукович і компанія - путь наглухо закрит
 Окуклиця - нема ні ядерки ні внутрішніх ресурсів

 У мене є порада для зеленського, як йому вийти з глухого кута(ну а як закінчити війну він і так лучше всіх знає - просто перестать стрілять)
 Зустрітися з путіним. Заглянути йому у вічі. Путін побачить який зеленський хороший парєнь і просльозиться - "Срочно вивожу війська з України, срочно виплачую репарації - ну розірвуть мене свої ж на шматочки, ну насадять на черенок від лопати, але які ж це мєлочі в порівнянні того ізбавлєнія, яке отримає хороший парєнь зеленський - його знову будуть обожать, йому знову будуть аплодувать, він знову стане щасливим і радісним"
 Хорошо. Согласєн. Перебор.
 Ну тоді хай зустрінеться з трампом - трамп побачить який хороший парєнь зеленський і просльозиться - "Ну стану я президентом, ну не стану, ну стану я банкротом, ну не стану, ну посадять мене, ну не посадять - які ж це мєлочі в порівнянні того ізбавлєнія, тієї втіхи, тієї радості , того щастя яке отримає хорощий парєнь зеленський єслі я розблокую поставки зброї"
5

Коментарі

12.03.24, 10:25

Зе встречался с ТРП, как и с птн и БДН.
А ПП даже "жал руку" и обнимал птн несколько раз. Итоги на улице...
Но партия ПП не унывает и начала катать кляузы в Европарламент. Потому что ПП ещё в 2019 обещал баллотироваться в Европарламент! А его туда не пускают с дарами.

    22.03.24, 12:18

    чому ж? зє це всього лише проект. і проект не український. чому б це хуйлу не прийняти хуйльониша? програма, навіть не мінімум, виконана - сухопутний коридор, ЗАЕС, Марік... тих хто не дав захопити Миколаїв і відповідно Одесу, хейтять і звільняють. на посади які не займає якийсь жид, поставлено кацапа. міжнародні відносини просрано. під приводом очікування зброї для контрнаступу вичікували поки гниди окопаються і забетонуються, при цьому не побудувавши ніуя. українці хто не виїхав, при першій же можливості звалять. якої ще денацифікації потрібно. і так, ви зробили це разом

      32.03.24, 12:25Відповідь на 1 від The Martian

      ну що хуйльониш. Вєсєло тобі живеться в ЗЕУНР, з монородою і зє кадміном? ти і такі як ти зробили це разом. тішся віфлюк кацапський - нагадили українцям
      https://photo.i.ua/user/373630/2/16295236/

        42.03.24, 19:33Відповідь на 3 від evgeniy_v

        зря надеешься на срач
        а вас ждёт пекло с покрышками за эту войну

          54.03.24, 11:18

          Добродію, а лікар знає, що ви до інтернету під'єднались?