Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вибори. Нехитра комбінація.

  • 22.04.19, 11:28
 Після виборів, на прямому включенні із штабів кандидатів неможливо було зрозуміти у кого ж було більше радості від результатів виборів - у Зеленського чи у Порошенка?
 У Зеленського не було ніяких шансів програти, оскільки на його перемогу працювали обидва передвиборчі штаби - як штаб Зеленського так і штаб Порошенка.
 Ключові європейські країни-гравці відчувають дискомфорт від ситуації яка склалася - з одної сторони Україна як шило в попі і постійна головна біль і Росія - неісчерпаєме джерело енергоресурсів і корисних копалин і огромний ринок сбита та й ядерна зброя нікуди не ділась, а з другої сторони - не можна втратити обличчя і прочі формальності. А з другої сторони - Петро Олексійович Порошенко - герой-герой, защитнік-защитнік, патріот-патріот: безвіз, томос, армія і т.д. - теж не можна втратити обличчя. А з другої сторони - время йде, в попу підгорає усім. От і придумали нехитру комбінацію з Зеленським(благо вибори підоспіли) к всєобщєму великому удовлєтворєнію і консенсусу. Вова Зеленський теж не проти - а кому ж не охота восползуваться таким підходящим случаєм прошмигнуть  на олімп(от і Трамп привітав і Макрон) - отримати масу моральних і матеріальних ніщаків, при цьому нічим не ризикуя - як відомо наш Вова нікому нічого не обіцяв а відтак і нікому нічого не должен - і ваабще - він чєловєк в етом дєлє новий, неопитний, неіскушонний - і якшо якісь нехороші дяді зроблять "за його спиною" якісь нехороші справи, то він тут нє прі чьом, бо як відомо "нєвіноватая я, он сам прішел!"
 Так що всім тим, кому не байдужа доля України, можна розслабиться - у нас шансів все одно не було ніяких, якби і виграв Порошенко, то просто у нього було б менше щастя і більше геморою. А так - усі прекрасні люди. І Вальцман і Гройсман  і Червоненко і Пальчевський і Рабіновіч і Гордон і Комаровскій - просто сюдой добавилась іще одна прекрасна людина - Зеленський Володимир Олександрович.
 А якщо(не дай бог конєшно), піде щось і не так - нема біди! Всього два льогких двіженія руки: Ізраїльский паспорт  - Ізраїль. А Ізраїль, як відомо, ніколи не видає хороших людей - поганим людям. Бєня, спі спокойно - ты хороший человек!
2

Коментарі

122.04.19, 11:36

я тоже думала, что Порошенко работает на Зеленского .

    222.04.19, 11:44Відповідь на 1 від DANAH

    я тоже думала, что Порошенко работает на Зеленского .по-моему Зелю назначили козлом отпущения. Будет отдуваться за всех папєрєдніков с их дєлішкамі

      322.04.19, 12:08Відповідь на 2 від ёlkа

      я тоже думала, что Порошенко работает на Зеленского .по-моему Зелю назначили козлом отпущения. Будет отдуваться за всех папєрєдніков с их дєлішкамі Будем наблюдать . Евреи может и не хуже америкосов . Будем наблюдать

        422.04.19, 12:18

        Прикольно сказано - ништяки для Зеленського