Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Українці, московити, хозари - формула крові. 1

У повному обсязі статтю можна прочитати на сайті:

Українці, московити, хазари – три народи, долі яких переплетені вже більше тисячі років. Формула крові | Народний Оглядач (ar25.org)

Українці і споріднені народи

Спочатку розглянемо родичів українців. Я наведу лише народи, що ближчі до українців, ніж південні і північні корейці між собою. Як бачимо, в українців близьких родичів багато і майже всі вони європейці. Виключення становлять турки, грузини, євреї і йорданці. Проте грузинів географічно відділяє від Європи лише Великий Кавказький хребет, Туреччина має частину своєї території і на європейському континенті. Євреї Ізраїлю є, переважно, переселенцями з інших країн світу, передусім з Європи. Але йорданці є корінним населенням Близького Сходу. І це дійсно виключення, що, на перший погляд, не вписується у загальну тенденцію. Щодо йорданців, то можна напевно стверджувати, що вони не є типовим арабським народом. Їх спорідненість з українцями може бути наслідком такої ж спорідненості з турками, які є нашими близькими родичами, а може бути і наслідком переселення частини українців у давні часи на територію Близького Сходу. В останньому разі це суттєвий аргумент на користь існуючої точки зору про те, що Ісус був українцем, а не євреєм. Зокрема багато дослідників вважають, що Галілея, звідки родом Ісус, є територією, заселеною у давні часи вихідцями з Галичини. Окрім того, слід пам’ятати, що давня Палестина сотні років була об’єктом європейської експансії. 

Згадайте Хрестові походи середньовіччя.Обсяг даної статті не дозволяє навести список всіх досліджених мною 125 країн світу, але решта європейських країн компактно розташована у наступних рядках списку. Останньою у цьому переліку (47 позиція) є Російська федерація. Серед європейських країн, близьких до українців, містяться також і інші країни з переважно білим населенням: Сполучені штати, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Бразилія. Останньою у цьому списку є Еквадор - країна Центральної Америки.

Близькі родичі українців

Назва країни

Відстань

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

NorthMacedonia

BosniaandGerzegovina

Croatia

Serbia

Austria

Slovenia

Poland

Romania

Finland

Bulgaria

Turkey

Slovakia

CzechRepublic

Sweden

Israel

Jordan

Belarus

Latvia

Hungary

Albania

Georgia

Moldova

Liechtenstein

Lithuania

Germany

Luxemburg

0.2588

0.2837

0.3595

0.3624

0.4365

0.4687

0.4808

0.4868

0.4972

0.5187

0.5229

0.536

0.571

0.6245

0.6382

0.6469

0.6777

0.6821

0.6926

0.7042

0.7136

0.7368

0.7698

0.9070

0.9316

0.9316

                   

          Трохи дивним видається спорідненість українців з грузинами, турками, румунами, молдаванами. Ми звикли вважати родичами лише народи, що розмовляють близькими мовами, і чим ближчі мови, тим спорідненіші народи. Але в житті це не так. Що об’єднує перераховані народи, до яких слід додати і болгар. Їх об’єднує те, що всі вони мають вихід до Чорного моря, яке у давні часи називалось Руським морем, тобто Українським у сучасній термінології. Можливо колись існувала цивілізація, що об’єднувала населення всіх прилеглих до Чорного моря земель. Якщо так, то було це у часи, коли Чорне море було не морем, а прісноводним озером із значно меншою площею поверхні. Азовського моря ще не було взагалі, а Крим не був півостровом. Розгалужені дельти Дону, Дніпра, Дністра, Дунаю накривали всю територію, що тепер становить мілководну частину Чорного моря, і були надзвичайно сприятливими для проживання людей тих часів. Зверніть увагу на спорідненість назв великих річок України. У них спільний корінь  і означав він мовою  наших предків – скіфів воду. Пригадаймо, що всі стародавні цивілізації зародились на берегах великих річок і стартовою позицією для них були саме дельти цих річок, де було багато дичини і риби. У часи, коли рільництво лише зароджувалось – саме дичина і риба  були основним джерелом їжі. А перестало Чорне море бути озером після прориву вод Середземного моря до нього приблизно за шість тисяч років до нової ери. Отже, спорідненість крові перерахованих народів виникла ще у ті давні часи або і значно раніше.

Висновки:

         Вкрай великим є список споріднених з українцями народів. Він містить практично всі народи Центральної і Східної Європи, крім населення Московії).

         Інші європейські народи також є родичами українців, просто трохи меншими, ніж корейці півдня і півночі своєї країни.

         Близькість мов не означає генетичну близькість народів, а генетична спорідненість народів автоматично не означає близькості їх мов.

«Всесвітній» потоп 

         Підйом води у Чорному морі більше, ніж на сотню метрів примусив розійтись народи, що жили поруч, у різні боки руслами великих річок. Не виключено, що це і був той «всесвітній» потоп, про який повідомляли давні джерела, зокрема Біблія. Частина людей пішла на Балкани (майбутні Північна Македонія, Сербія, Хорватія, Словенія. Албанія, Боснія і Герцеговина), частина руслом Дунаю у центральну Європу (майбутні Австрія, Угорщина, Румунія, Німеччина, Люксембург, Ліхтенштейн тощо), частина руслом Дністра у Карпати (майбутні Україна, Польща, Австрія, Чехія, Словаччина), частина річищем Дніпра (майбутні Україна, Білорусь), а далі шляхом із варяг у греки, тобто річковим шляхом (майбутні Литва, Латвія, Швеція), частина річищем Дону (майбутні Україна, Хозарія), частина руслом Ріоні у Кавказькі гори (майбутня Грузія), частина річкою Кубань на Північний Кавказ (майбутня Хозарія), ну а частина залишилась майже на місці, тобто у Малій Азії (майбутня Туреччина), а на південно-західному узбережжі Чорного моря майбутня Болгарія. От і всі наші близькі родичі по крові. Після Великого потопу вони оселились на берегах річок, що впадають у Чорне море, або сполучаються з ним водним шляхом. 

Висновки:

         Наскільки відомо автору, це перша спроба поєднати спорідненість європейських народів із проривом вод Середземного моря до басейну Чорного моря за шість тисяч років до Нової ери. Автор не наполягає, що це єдине пояснення спостережуваної спорідненості всіх європейських народів.

 

0

Коментарі