хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Думка британського политолога

  • 08.07.18, 11:50
Кремль давав гроші через Таруту і Гайдука: британський політолог розкрив схему фінансування Тимошенко Путіним




Кремль фінансово підтримував виборчу кампанію Юлії Тимошенко в 2010 році через схему з покупкою корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД).  Про це в ефірі "Прямого" в програмі "Ситуація" Тараса Березовца заявив британський і канадський політолог українського походження Тарас Кузьо.

Кремль фінансово підтримував виборчу кампанію Юлії Тимошенко в 2010 році через схему з покупкою корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД).  Про це в ефірі "Прямого" в програмі "Ситуація" Тараса Березовца заявив британський і канадський політолог українського походження Тарас Кузьо.

"Індустріальний союз Донбасу" був проданий російським олігархам, які отримали кредити від "Зовнішекономбанку", де голова наглядової ради банку президент Путін. Ми розуміємо, що олігархи в Росії, знаходиться під контролем президента вже давно, завжди були як посередники. Вони робили те, що влада заставляла їх робити", - пояснив політолог.

Він відзначив, що олігархи Сергій Тарута і Віталій Гайдук, яким належав ІСД, довше фінансово підтримували лідера "Батькивщини", а під час виборів 2010 років вони надали в центрі Києва виборчому штабу Тимошенко в користування престижний готель Hyatt.  Також в США викликало підозріння ряд подій, що вказувало на причетність Кремля до фінансування Тимошенко.

Це збігається: продаж і вибори. У січні 2009 року підписали газовий контракт - ми про цей контракт знаємо. В кінці 2009 року продається ІСД, а потім вибори в січні 2010 року. Це, як писалося в американській дипломатичній ноті в посольстві, було зв'язано. Пам'ятаєте, у той час виборчий штаб Тимошенко був в готелі Hyatt, а це Тарута і Гайдук. На іншій стороні вулиці був штаб Януковича - в готелі Ахметова", - сказав політолог.


6

Останні статті

Коментарі

18.07.18, 12:15

ужос получается шо Кузьо работал за деньги путина

    28.07.18, 12:21Відповідь на 1 від Поговорим

    ужос получается шо Кузьо работал за деньги путинаІ з чого це видно?

      38.07.18, 12:22Відповідь на 2 від Геннадий М

      ужос получается шо Кузьо работал за деньги путинаІ з чого це видно?он сотрудничал с британскими пиарщиками работавшими на Тимошенко

        48.07.18, 12:23Відповідь на 2 від Геннадий М

        ужос получается шо Кузьо работал за деньги путинаІ з чого це видно?Ridge Consulting была одной из западных структур, которые работали для экс-премьера Юлии Тимошенко.
        Тарас Кузьо не отрицает своего сотрудничества с британской PR-компанией Ridge Consulting

        оттуда)

          58.07.18, 12:24Відповідь на 3 від Поговорим

          ужос получается шо Кузьо работал за деньги путинаІ з чого це видно?он сотрудничал с британскими пиарщиками работавшими на ТимошенкоОтже, він не бреше, бо знає ситуацію з середини.

            68.07.18, 12:31Відповідь на 5 від Геннадий М

            ужос получается шо Кузьо работал за деньги путинаІ з чого це видно?он сотрудничал с британскими пиарщиками работавшими на ТимошенкоОтже, він не бреше, бо знає ситуацію з середини. він бреше так як йому вигідно
            «Да, я писал материалы, я писал статьи... Я писал две статьи в месяц и все... О выборах, о политической ситуации в Украине»

            отнекивается - вероятно какая-то сторона заплатила больше

              78.07.18, 12:39

                88.07.18, 12:40Відповідь на 6 від Поговорим

                Та ти шо! Ніколи не повірю в те, що ЮВТ когось купувала!

                  98.07.18, 12:41Відповідь на 7 від WalKing

                    108.07.18, 12:47Відповідь на 8 від Геннадий М

                    Та ти шо! Ніколи не повірю в те, що ЮВТ когось купувала!пиарщикам все платят

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна