хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Крючкодерство, як рудимент стукацтва.

цитую епіграф (скриншот вгорі): «Поэтический ответ на стихотворение одного автора, к сожалению он не спрятал в блог, а совсем снес, та, что ссылку дать не могу, но решила дать право голоса мышке тоже))»

(Поетична відповідь на вірш одного автора, на жаль, він не сховав у блог, а зовсім зніс, та, що посилання дати не можу, але вирішила дати право голосу мишці теж.)[УКР]

Крючкодерство, як рудимент стукацтва.  Чому так назвав?

В скриншоті, який ілюструє тему допису, міститься брехня, маячня, сукупність протирічь:

«Поэтический ответ на стихотворение одного автора,…». Назвати допис «Поэтический» - не що інше, як наруга над поезією взагалі. 

«Поэтический ответ»? шановна авторка, в мене до вас не було жодного запитання. Дайте мені аргументовану відповідь-«ответ»: в чому полягає чи де міститься моє ЗАПИТАННЯ до вас?

А краще не треба.

Бо суть ваших коментарів - «ответів», припорошених смайлами – достеменне крючкодерство.

«…на стихотворение одного автора, к сожалению он не спрятал в блог, а совсем снес, та, что ссылку дать не могу,…». Тобто, ви неабияк жалкуєте, що від вас начебто сховали вірша та ви не взмозі розродитися посиланням на нього? Тут виникає питання в мене: - чи ви така дурепа, чи маєте за дурнів інших?

Мабуть, що два в одному.

Попри все, ви й зараз в мене «в друзях» і безпосередньо маєте доступ до мого блогу. І ваше «а совсем снес» - маячня та брехня.

Про життя гризунів та їх права нічого коментувати не буду, тим паче хворих глистами, ковідом, тощо. Це ваша парафія, і вона ніяким чином не стосується ні мене, ні мого віршу, який я начебто «снес». Тобто, ваш римований насрач треба опублікувати в блозі «життя гризунів» окремим «творенієм», без згадування «отвєта», до якого не існувало запитання.

Ще б можна трохи поговорити за ілюстрації, які ви вкладаєте в свої дописи з римовками … Зауважу тільки одне: ні одна ілюстрація - не є продовженням чи доповненням наримованого вами.

З чого роблю висновок: або вам байдуже, або відповідний зв'язок між ілюстрацією і текстом для вас незбагненний.

На останок, щоб вгамувати ваше роздратування, додам скриншот з віршем, який викликав у вас заворот звивин. Хоча впевнений, це ніяк не вплине на ваше когнітивне упередження.





6

Останні статті

Коментарі