хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Эйнштейна и эйнштеноиды

  • 14.06.11, 15:10
... феномен Эйнштейна и эйнштеноидов к науке не имеет никакого отношения - это люди, оставшиеся на уровне Кеплера в понимании гравитации, а Ньютон Кеплера ЗАПРЕТИЛ. Гравитационного поля в природе просто нету. Эйнштейн до 08.11.1919 был наукообразным мелким плагиатором, воровал там и сям, никогда не давал ссылок на первоисточники. К 1916 Эйнштейн уже всем примелькался, все уже знали что он такое (за 6 лет - поменял пять мест работы!), и попал в глубокую безысходную жопу. Период его жизни с 1916 по 1920 можно назвать периодом "Большой Срачки" буквально - он скрывал свою несостоятельность своей болезненностью. Но в это время его пригрели вожди Большого Сионизма и приспособили его шкурку для своих целей - он отлично вписался и адаптировался. А 08.11.1919 грянула ВСЕМИРНАЯ PR-компания-на-мозги-обывателя "на Землю пришел светозарный гений всех времен и народов". После чего Эйнштейн до конца дней выполнял роль дрессированной обезьянки на золотой цепочке. Последний его "шедевр" - Единая Теория Поля - "верёвка есть вервие простое".

Эйнштеноиды нанесли труднооценимый ущерб науке. Сто лет говорильни НИ О ЧЕМ ...
3

Коментарі

анонім

114.06.11, 18:18

Додай про його Нобелєвську та Пуанкаре

    214.06.11, 18:39Відповідь на 1 від анонім

    Додай про його Нобелєвську та Пуанкаре... Эйнштейн обокрал: Герца, Столетова, (фотоэффект), Хевисайда, Пуанкаре, Лоренца (СТО), Гильберта, Пауля Гербера (ОТО). После 1919 года ему было запрещено воровать - он публикуется в соавторстве. Например, индус Бозе предлагает статистику частиц с нулевым или целочисленным спином, Эйнштейн ПЕРЕВОДИТ и редактирует - и становится соавтором.

    Нобелевская Эйнштейна - это поэма! Он получает её с 11-го раза в 1922. Ни за СТО, ни за ОТО, а за "изучение фотоэффекта"! ("Вася Пупкин получил литературную премию за изучение предложения "Маша мыла раму". Это премию буквально "продавливают" околонаучные лоббисты. Наплевав на традицию, свою Нобелевскую речь (1923) Эйнштейн посвятил теории относительности, а вовсе не фотоэффекту, как полагалось...

      анонім

      314.06.11, 19:36

      Єдиний талант всіляких єйн-цвай-драй-штейнів - сидіти біля таланту та чекати , коли той загубить пильність, щоб вкрасти та привласнити.

      Я не вірю , що дебіл , що ледве закінчив школу на трійки , не знав взагалі ані фізику , ані хімію з математикою , таптом прокинувся генієм.

        414.06.11, 21:03Відповідь на 3 від анонім

        ... в нього були таланти крадіжника та шахрая та Іуди-зрадника. У нього були свої принципи плагіата.
        1. Триматись як наймога далі від практично важливих наукових проблем. Бо як патентознавець він знав, що поцупити цінний винахід - то дуже ризиковане.
        2. Кради там, де працюють 2-3-4 фахівця. Завжди можна відбитися.
        3. Не кради у "ближніх", кради у "дальніх"

        До 1912 року ці принципи чудово працювали, бо Ейнштейн "присмоктався" до СТО. Але у той рік пішла з життя остання людина, що працювала в СТО - Пуанкаре, і Ейнштейн опинився я глист у купі холодного лайна. Попереду була суцільна темрява та безнадійність. Але на початку 1915 Ейнштейн дізнався, що Давід Гільберт працює над ЗТО. І тоді, порушуючи принцип 3 Ейнштейн здійснив наймайстернішу свою крадіжку, - "на ходу подметки резать"...

          анонім

          515.06.11, 00:53

          Буде дуже добре , якщо напишете стисло та детально статтю .
          Наприклад : Ейнштейн вкрав : 1) у Герца .....
          2) у Столетолва .......
          І так далі. Буде цікавіше .
          А щодо "вєрвія" - Стругацькі не образяться ?

            615.06.11, 07:23Відповідь на 5 від анонім

            ... з цього приводу є дуже багато матеріалу. Ще одна стаття - то буде зайвий плагіат...

              анонім

              715.06.11, 13:14Відповідь на 6 від cactus

              Якщо ви пишете стислу статтю із статистикою проблемі , використовуючи різні пержоджерела , але вказуючи їх авторів , то не є плагіатом.
              Так написані усі наукові праці , підручники , дисертації та взагалі світова історія.
              В цьому і є талант дослідника - відобразити та узагальнити найважливіше .

                815.06.11, 14:29Відповідь на 7 від анонім

                ... я не вважаю себе дослідником цього феномену. Перше що я зробив, це розібрався з науковою стороною ЗТО. Перший висновок був невтішний: Ейнштейн - нездара. Тоді я повернувся до чуток, що я вважав плітками тих, хто заздрить. І другий висновок був - Ейнштейн - крадій, лайно, зрадник та наклепник . Але це не мої висновки. Я з ними просто погодився, хоча тільки після того, як сам переконався...

                  анонім

                  915.06.11, 16:18Відповідь на 8 від cactus

                  Це типовий шлях єврея . Прикладів багато.

                  1. Котін - молодий жид-комсомольський робітник , написав донос на всіх старих спеців-конструкторів та на батька важкого танка КВ-1 Духова ( Духів - українець,шляхтич,геній-конструктор , батько концепції сучасного гусеничного танка з проти-снарядною бронею, якою і досі користується весь світ). Всіх заперли за Урал , а жидок-Котін тепер "творєц" КВ-1.

                  2.Кошкін - теж жид-комса . Т-34 спроєктував Прокопенко за концепцією Духова , але лаври отримав Кош3кін , коли все вже було готове.

                  3.Біл Гейтц - вкрав комп*ютерну розробку в англо-американців та запатентував , поки ті бухали та травичку палили , святкували завершення роботи з комп.

                  4.Ціолковський - роботи Кондратюка та ще одного українця(забув прізвище)

                  Скільки жидів - стільки крадіжок

                    1015.06.11, 16:41Відповідь на 9 від анонім

                    ... я не згоден. Не всі євреї жиди, не всі жиди - євреї. Єврей - це національність, як і всі інші. Жид - це здатність до зрадництва, що притаманна будь-якій національності. І Христос був єврей, і Іуда був єврей. І Шварцшильд був єврей, і Ейнштейн був єврей. "Видатний зброяр" росіянин Калашніков передер АК-47 з StG-44 та ще й 7 років експлуатував самого автора - Хуго Шмайссера...