Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

ZoyaNelidova

попередня
наступна

Зради в різних країнах світу

Зраджують своїм партнерам жителі всіх країн світу. За статистикою, найвірнішими є австралійці: всього 2,5% заявили, що зраджували своїм коханим у минулому році.

Найчастіше змінюють партнерам африканці і латиноамериканці. Домініканці найпалкіші: приблизно одна п'ята частина чоловіків, одружених або мають постійну партнерку, заявили, що були невірні минулого року. У Перу 13,5% чоловіків, одружених або мають постійну партнерку, сказали, що обманювали минулого року.

У різних країнах світу по-різному ставляться до зради своєму чоловікові або партнерові. У будь-якому випадку це пов'язано з негативними емоціями: адже країни, де люди зраджують, а їхні дружини не проти, не існує. До недавнього часу деякі закони в Латинській Америці співчували гніву рогоносця. Тільки в 1991 році Верховний суд Бразилії оголосив, що чоловік вже не має права вбивати невірну дружину і її коханця.

Моногамія краща практично скрізь, а зрада відбувається таємно. Про це у своїй новій книзі "Хтивість в перекладі: Правила невірності від Токіо до Теннессі", яка готується до виходу, пише американська дослідниця Памела Друкерман.

Навіть французи, всупереч поширеним міфам, не сприймають романи як належне. За даними статистики, французи, відомі своєю велелюбністю, змінюють не частіше, ніж американці. І у Франції, і в США близько 4% одружених чоловіків кажуть, що у них було більше однієї сексуальної партнерки минулого року.

Як свідчать дані досліджень, ставлення в Росії до зради унікально. Для росіян це в більшій мірі проблема відносин, ніж моральний проступок. Майже 40% росіян заявили, що зрада "ніколи" не є або "тільки іноді" є помилкою. Для порівняння: всього 6% американців стверджують те ж саме.

По всій видимості, горезвісний квартирне питання і вимушене гостей з купою родичів в крихітних квартирках роблять зради в Росії неминучими у вигляді відпочинку від постійних сварок, зазначає The New York Times (повний переклад Inopressa.ru).

Так, в ході опитування в Петербурзі близько половини чоловіків і чверть жінок заявили, що обманювали своїх подружжя в нинішньому шлюбі. Коли ж невірність виявляється, подарунки і гроші можуть запросто ліквідувати емоційний біль. Жінки назвали класичним спокутою провини перед скривдженою дружиною з боку чоловіка покупку шуби або туру в Туреччину.

У Японії злочином вважається не сама зрада, а недостатньо вміла маскування сексуального пригоди. Так, в Токіо 40-річна жінка була в люті, виявивши подарунок, отриманий її чоловіком від іншої жінки. Якщо у тебе роман, твій партнер не повинен про це дізнатися. Японці не хочуть ніяких емоційних потрясінь і, на відміну від росіян, які обожнюють мелодраматичні сцени, ретельно оберігають від них і себе, і свого партнера.

Американці цінують чесність. У 70-80-і роки, коли процедура розлучення спростилася, а психотерапія стала допомагати врегулювати шлюбні спори, американці вирішили, що шлюб має бути прозорим. Вони придумали унікальну мантру з приводу романів: це не секс, це брехня.

Популярним американським ліками від зради в даний час є розповідь правди. Подружжя та їх терапевти можуть витрачати десятки годин і тисячі доларів на відновлення найдрібніших подробиць роману. Саме за цією схемою діють і відомі люди в США, коли вони змушені вибачатися перед своїми роботодавцями та виборцями за поведінку в приватному житті.

Така модель поведінки в тому, що стосується зради, абсолютно не підходить французам, які воліють забрати з собою на той світ довгий шлейф своїх походів на сторону. Хоча французи і воліють моногамію, їх зазвичай не терзає відчуття провини у разі обману.
0

Коментарі