Старый,вкусный Оливье

  • 15.11.20, 22:15
А вот, представьте.
Заказываете вы в ресторане турнедо Россини (говяжий филе миньон с фуа гра, трюфелем и соусом демиглас на мадере), а вам приносят свиную отбивную с шампиньонами и помидорами, запечёную под майонезом. А, что не так? Вполне себе турнедо. Или заказываете, к примеру, салат Цезарь, а приносят сельдь под шубой. Хотели салат? Получите! Анчоусов не было, заменили селёдкой. Или в баре заказали коктейль Маргарита, а бармен налил вам смузи из сельдерея с банановым фрешем. Чем не коктейль? Подозреваю, что вы бы вернули салат на кухню, а бармену набили морду. И никто бы вас за это не осудил.Отчего же салату Оливье так не повезло? Чем он провинился? Почему совершенно любой салат, заправленный майонезом (а иногда даже и без него), можно называть оливье? Ингредиенты натирают на тёрке и укладывают слоями. Заменяют картошку на авокадо и яблоки, а майонез на йогурт и оливковое масло. Грибы и копчёности, креветки и кальмары, хмели-сунели и куркума… Нет предела совершенству! Причём, часто делают это одновременно. И никого это не коробит. Вы что, оливье не узнаёте?! Вот же, главный ингредиент… эээ, хрустальная ваза. Я не спорю, наверняка, большая часть из этих салатов вкусны, а некоторые даже съедобны. Но, зачем называть это всё оливье? Кто-нибудь может объяснить, понять и простить?
ЗЫ Сегодня годовщина смерти Люсьена Оливье. Всего 137 лет прошло, а какой бардак уже с салатом устроили.

моі новини

  • 14.11.20, 19:28
Є погана новина. В країні немає влади. Місцеві еліти відчули, що король у Києві - голий, і на нас чекає феєричне свято непослуху.
Але є хороша новина. Маючи станом на минулу осінь безпрецедентну концентрацію влади, ці нездари не спромоглися створити диктатуру. І слава богу.Але є погана новина. Некерована країна у стані війни та пандемії - це не жарти, а тим часом децентралізація може перетворитися на повзучу федералізацію.Але є хороша новина. Місцевим елітам крутити дулі слабкому Києву посміхається значно більше, ніж випробувати долю з "руськім міром". Вони вже наочно побачили, до чого це призводить. Тому, навіть коли їхні руки зайняті нагрібанням грошей у кишені (тобто практично 24/7), в зубах вони міцно тримають жовто-блакитні прапорці. Не з патріотизму, з прагматизму.
Але є погана новина. Ситуації з ковідом ради не дасть ніхто. Ані центральна влада, ані місцеві. Рятуйся, хто як може.Але є хорошо новина. Колись це все одно скінчиться, усі епідемії колись закінчуються. Наше завдання - вижити!
З вами був ваш кухонний політолог. Якщо ви не згодні, маєте повне право залишатися при своїй думці, а також залишати її при собі ;)

як печерський суд скаже-так і буде

  • 11.11.20, 10:34
Всесвітня організація охорони здоров'я:
Ми сподіваємося, що навесні 2021-го року коронавірус відступить...
Міністерство охорони здоров'я України:
То ми ше побачим... Чепинога

У Галі зламався чоловік

  • 06.11.20, 07:03
Ось вона купила новий карниз. Завчасно, за 2 місяці до Нового року купила. Ну і попросила коханого його повісити. Галя приготувалась до війни, пекла, втечі на футбол, дзвінка злої свекрухи "не обіжай синачку" і розлучення.
Вранці прокинулась - а карниз висить! Просто висить, і все. Без нагадувань, отак наче сам взяв і повісився. От і душа в Галі повісилась. Чоловік зламався. Піхвець.

- Піхвець.. - томно вздихала п"яна Галя на вушко п"яній Свєті.
- Піхвець! - погодилась Свєта.
- Повний піхвець, - сказав Свєтин чоловік розвозячи п"яні туші по домівках.
- Шо за піхвець? - спитав чоловік Галі, приймаючи тєло.
- Піхвець. - розвів руками Свєтин.

Вранці Галя розлупила очі. Глип - курва, висить. Висить карниз і не причудилось. Пішла на кухню, ковтнула розсолу. Вернулась. Ніц не змінилось. Вперто висить, як дзвоник ексгібіціоніста.

- Піхвець. - підсумувала Галя. Чоловік зламався.
Галя вирішила звернутись за порадою до наймудрішої істоти у всесвіті. До мами. Мамина порада почалась словами "та хіба то проблема, от твій таточко..". Порада закінчилась. На другому місці в рейтингу була Свєта, але вона не брала трубку, тому нічого не залишалось, як звернутись до Гугла.

За запитом "чоловік зламався, шо мені робить" премудрий видав 1 посилання. Текст починався приблизно такими словами:
- Мужчини не ламаються, вони терплять до останнього. Але приходить момент, коли терпіти не сила. Тоді чоловіки стають безпомічними, плаксивими і нещасними. Вони втрачають апетит і впадають в апатію. Це момент кінця. Це момент, коли чоловік бачить на градуснику 37.2..

Галя обернулась. Він щасливо плямкав на кухні борщем. На апатичні звуки не скидались, але напровсяке градусник був вставлений. 36.6, причин поломки не знайдено.
- Піхвець. - розчарувалась Галя. Але в кінці тексту, як промінчик надії, зблиснуло цікаве посилання. Жінка тицьнула на нього і опинилась в раю.

Жіночий форум "Красіво жить не запрєтиш". Між рецептами квашених орхідей і лікування мастіту народними средствамі, Галина залишила свій клич про допомогу.

Галюн4ik: Чоловік зламався. Карниз повісив. Сам! Без нагадувань. Що робити?
Женаотцявасілія12: кінець світу ближче ніж нам здається, покайтесь! Гріхопадіння веде до кончини, ви, ваш чоловік, сусіди і Трамп спричинять пекло на землі, молітся, грішники.
Seksualnajatigrica: йдіть в сраку з своїми гріхами, йому сексу не вистача. Він превлєка ваше вніманіє. всьо дєло в тєхнікє. вам треба вивчить сексуальний танєц.
Женаотцявасілія12: Блудниця серед нас..
Багіня_кулінарії: та шо ви кажете, подуріли? молитвами і кружевними трусами муж ситий не буде, йому борща б. З фасолями, м"яском, вся страсть в борщу.
Женаотцявасілія12: Покайтесь, піст!
smeshna.kovbaska: з борщем танцюй.
Oleg123: весело тут. останусь.
ПсихологНата: Вам потрібно сходити до мене на сеанс. Все криється в дитячій травмі. Його психіка надщербилась давно, і вам потрібна терапія. Ціна, лише для вас - 1200 за відвідини, мій номер 097...
MamaGali: до мене нині доця звонила з тим же питанням. То всьо фігня, от наш таточко..
KARNIZY=SHTORY: Продам карніз.
Женаотцявасілія12: Я замовила службу, отець Васілій сьогодні буде молитись за ваш шлях до раю..
Seksualnajatigrica: Дупою крути, Галюнь,главне, сначала за годинниковой, потім протів.
Багіня_кулінарії: буряк можеш запекти.

І серед повідомлень лише одне зачепило струни душі Галі.
GAdalka_EvgeniyaVelikay: Шановна Галино, в житті нічого не буває просто так. Я щойно склала карту небесних зв"язків з букв вашого імені і слова карниз. І скажу, що жах причаївся поряд. Ваше життя сповнене терзань і смути, а вашого коханого чекають страждання. Це приворотний пристріт. Просто так чоловіки карнизи не вішають, це перший крок до зради. Спокусниця поруч. Я допоможу. Вам потрібно лише сьогодні опівночі вирвати 3 волосини з його яєць. І спалити їх над газовою конфоркою. Після цього зірки подадуть вам знак, і все закінчиться.

Танцювати Галя не вміла, грошей на психолога не мала, борщ чоловік вжезнищив, а свічку за спокій їхніх душ десь палила Женаотцявасілія12. Тому варіант Вєлікой Євгенії залишався останньою надією.

Рівно о 12 Галина підкралась до сплячого мужчини. Акуратно віддьоргнула ковдру і спустила труси. В темряві беззахисно поблискували дві волохаті грудочки. Як смикати? Він оно навіть орла на межибрів"ї не дав вискубати, не то шо своє сокровище. І тут жінка згадала про воскову смужку, якою вона інколи знищувала собі вуса.

Акуратно прилаштувала, видихнула і смик! Чоловік волав раненим бізоном. Одною рукою він ніжно оберігав місце поранення, іншою рубав невидимих ворогів.. Тиць, і в Галі з очей сипанули зірочки.
- Це знак! - подумала Галя, і втратила свідомість.

+++
Черговий лікар в житті бачив всяке. Але не таке. В його кабінет зайшла пара. Мужчина в сльозах і жіночій нічнушці, акуратно обмахуючий межиніжжя газетою. і кульгава жінка з фінгалом на все лице.

- Що трапилось?- офігів лікар.
- В мене чоловік зламався..., - заплакала Галя.
- Піхвець...
Лорна

про підрахуів

  • 05.11.20, 19:00
Основним висновком виборів у США на цей момент є те, що за 9 годин пораховано 80-90% голосів.
А у нас за 9 днів не пораховано ніх@я
Де результати виборів, клоуни?

«люмпенізм»,або як «бидло» за Столипіним

  • 05.11.20, 05:42
З життя українського Догвілля:
"Ну вбив людину – що тут такого": селяни про обрання Лозінського головою ОТГ.Один із опитаних селян додав: Лозінський зробив "багато добра".
"Ви знаєте, скільки тут добра зробив? Ну і що! Інші теж вбивають. То таке – що він людину вбив. А скільки він добра зробив для людей. І люди за ним пішли: машину "швидку" взяв, садочок зробив, лікарню робив, школу робив. Людям похилого віку дрова дає. Що вам треба?" – запитався мешканець Підвисокого.
І що з таким бидлом робити? Воно ж ,сука,само не живе, а мучиться і нащадкам своїм ярмо готове. Дрова йому завезли, а то що людину вбив, то таке, з ким не буває. Я хуєю з цього дебільного насілєнія.

Жизнь она такая,обычный тлен,особо по понедельникам

  • 02.11.20, 19:40
...и тут вдруг тебя что-то настойчивое вырывает из крепкого сна, ты просыпаешься и сразу понимаешь - все, это пиздец. Телефон не работает, а вместе с ним и будильник, а уже светло, стало быть пиздец. Все проспала. Проспала детей,мужа,маму, родственников, работу проспала, да что там - жизнь проспала. Поворачиваешься, мужа нет, ушёл. Ну вот и все. Кто мне готовить будет? И вот что теперь делать? Что теперь делать?А потом вдруг: так, стоп. Какая работа? Выходной! И постепенно, по цепочке не связанных друг с другом воспоминаний, понимаешь, что это просто ты днем вырубилась на часик и приступ паники постепенно проходит, и ты такая фуууууууууух, и погружаешься в обычную бытовую рутину-уныние: ноябрь же начался, везде надо заплатить, детям дать,маме дать,за интернет еще, квартплату выделить, базар сделать! господи, да сколько ж можно-то, а, все одно и то же, как белка в колесе, и ничего, и никакого выхлопа, когда ж все это кончится? Слава богу, хоть паника прошла, так-то все нормально, да, обычный тлен, обычная тоска...

Пока в наявности отсутствие критического мышления

  • 28.10.20, 22:21
Студент Могилянки. Сдал украинский и историю Украины на высокие баллы. Хорошо учится. Грамотная речь, благополучная семья.
Ярый поклонник Дубинского. Но против "Слуги народа". Но при этом за Дубинского, да. Потому что он честный и "борется со всеми этими упырями". И "он не может отвечать за всю партию".
Голосовать этот студент еще не может по возрасту, но если бы мог, голосовал бы за Шария. Потому что он много правильных вещей говорит.
А вы говорите: кто выучил историю Украины - тот все поймет. Нет, не поймет. Выучил, сдал и забыл. А в голове то, что заложено в семье. Если в семье вата, то она воспроизводится в новом поколении.
2020 год. Семь лет после Майдана. Студент Могилянки. Твою же бога душу мать...

«белое пальто» попердолило...

  • 28.10.20, 15:04
Обнаружен новый фасон белого пальто. Белое пальто высокоморальное безабортное повышенной агрессивности.
"А вот я ни одного аборта не сделала, а вы все тупые курицы, про контрацепцию не слышали" - типичный фасон.Обычно носительницы этой модели белого пальто забывают упомянуть:
а) как у них было с фертильностью. Может, они не не беременели, потому что не могли?
б) а как у них с сексом было вообще? Может, им беременеть было не от чего?
Грош цена той добродетели, на которую никто никогда и не посягал.

Це просто свято якесь!

  • 27.10.20, 21:12
2 тижні до виборів:
"Я хочу почути твою думку про довічне ув'язнення за корупцію...."
2 дні після виборів:
Скасовує кримінальну відповідальність за недостовірне декларування
Конституційний суд скасував кримінальну відповідальність за недостовірне декларування.
Тепер в деклараціях можна писати слово "х..й", а такий орган як НАЗК взагалі нах нікому не потрібен
Не знаєте де можна знайти тих уй.bків, які влаштовували перформанси з трусами і розказували про корупцію минулої влади?
Вийшло як завжди - x@ем по роялю.