палена русня під Ізюмом
- 10.07.22, 18:16
Трішки м`яса
Цибулі
томат
додаєш коньяку 50 гр, підпалюєш, воно горитьокремо береш ізюм, розмочуєш, Красиво викладаєш зверху,
добре, якщо є картопляне пюре, як нема то можна й так
поржала. захотелось. сделаю завтра. Пюре так точно будет
рецептик отсюда https://www.youtube.com/watch?v=xOu5wY_nH3A
с 40мин
9
Коментарі
Гість: Inna_19
110.07.22, 18:28
Гість: Olenka)
210.07.22, 19:04
Я згадала,як один хлопець називав приготовані макарони "вареними трупами". Думаю, якщо замість родзинок і пюре картопляного викласти макарони зверху,то вийде не гірше.
Маммамія
310.07.22, 19:36
100 років не їла картопляне пюре))) я чула в інсте Клопотенка про ізюм)))
НеЖриМоэСало5
410.07.22, 22:15
ти маладец...була у пеклі а почуття гумору невтратила....
яб тебе трахнув на мішку з ізюмом...ізумітільная жєнсчіна
Гість: _Сонечко_
511.07.22, 20:42
в рецепті головне - коньяк. а все інше зайве
цікаво, якщо його підпалити і він горітиме... таким його п'ють?
Гість: _Сонечко_
611.07.22, 20:45
подивилася відео. класний рецепт! приготую) дякую!!!