хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Продала дівчина сало, купила козакові кресало

  • 12.02.16, 23:17

Продала дівчина сало, купила козакові кресало

Цікаво як уряд продасть Дніпрогес , чи настане в Країні прогрес. А може вже продав. А, як ще не продав, то на чергу поставив. Взагалі я не проти, щоб щось продавать. Гроші будуть на розвиток економіки. Продали старе, доклали трішки коштів – купили нове. Люблять наші  уряди  щось продавать,  а от створити на його місце щось нове не люблять.  Любиш кататися – люби і саночки возить. Хоча є варіант – саночки теж продать, а гроші на вітер. Ось так і живем.

                Переживаю я за виробників експортної продукції. Чесно. Для мене виробник – це в першу чергу людина, яка виробляє цю продукцію, а вже вдругу чергу – фірма виробник. Часто-густо через невигідний обмінний курс гроші не доходять навіть до фірми-виробника, а до простих працівників цієї фірми тимпаче. Зрозуміло падає купівельна спроможність громадян. Чи важко з точки зору економіки встановити вигідний курс? Не дуже. Але потрібні політичні рішення. І потрібно працювати. Та весь фокус в тому, що задарма нам ніхто й нічого не дає і зараз.   

                Проблема заниженого курсу валют існує в багатьох країнах. Власне є лише кілька десятків країн в яких не має з цим питань. Я вважаю, що з економічної точки зору це є однією з основних причин процвітання так званих розвинутих країн. Ми внаслідок заниженого курсу маєм низькі зарплати. Де і коли дешева робоча сила рухала прогрес. Можливо в Китаї? Я б не сказав. Китайці тримають дески років обмінний курс на одному місці, але підвищують зарплату в юанях – це рівнозначно зростанню курсу. А ми? Теж підвищуємо зарплату і паралельно знижуємо курс гривні.Тому потрібно усвідомить цю проблему ізмусити владу її усунути.

1

Останні статті

Коментарі

113.02.16, 01:27

Валер'яночку вам тра пити, добродію, бо без ньо геть дах долу трафе

    214.02.16, 21:25

    Дніпрогес это наследие коммунизма