хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Заміна газопостачальника

Несподівано виявилось, що у нас новий газопостачальник. Випадково дізнався. Причому, газопостачальник "останньої надії" — Нафтогаз. Автоматичний перехід викликаний невиконанням обов'язків "Київоблгаззбутом" (дибільна контора —це кажуть усі). І прикол в тому, що встигли заплатити за травень за старими реквізитами, а перераховувавати кошти не будуть, тому що не домовились. І коли буть повертати, теж невідомо. Заплатили небагато — до 50 грн.. Мама каже, що через таку суму не варто розбиратись. Хоча сам факт такого явища обурює. Не хочеться сварити українських "бізнесменів", бо російські нічим не кращі, але як 21 столітті не можна домовитись про повернення переплачених коштів?

Для повернення коштів необхідно надіслати лист поштою. А це конверт і марки. В решті може вийти, що вийде одне на одне, або навіть в мінус, оскільки невідомо, коли "Київоблгаззбут" буде повертати кошти. Цікава ваша думка, чи варто возитися?

А так, заплатив вдруге, за новими реквізитами.

P.S.: Іюашечка хоч і вірусна, але індексується добре. Сподіваюсь, відгук про Київоблгаззбут буде в топ видачі в пошуковику. Нехай всі це знають!
2

Коментарі

13.07.22, 17:35

Я на Нафтогазе уже 2 года. Видать ещё не все олигархи поделились доходами от газа... Отлучают

    24.07.22, 09:56

    Киев газ тоже самое. Я мужу сказала заплатил и забудь. А заплатил он 100 грн.

      34.07.22, 17:55Відповідь на 2 від Манго

      Дякую, що попередили.

        44.07.22, 17:57

        Тут пишуть, що в Києві така сама фігня.

        Коли жили як неофіційні тимчасові переселенці, то грілися газом. Напалили, мабуть, тисячі дві за два місяці. Ото якби влетіли там, було б весело.

          55.07.22, 13:34Відповідь на 1 від selavi

          Я на Нафтогазе уже 2 года. Видать ещё не все олигархи поделились доходами от газа... ОтлучаютХотів перейти, тепер от, автоматично перенаправили.