хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Коротко про різне-3

  • 07.04.20, 18:20
Батя ходить по магазинам ледве не щодня. Мабуть, думає, що МакЛауд. А нам страшно, бо може заразити всіх, а йому нічого не буде. Можна було б спровадити на дачу — але ж не хоче! На дачі потрібно працювати, а не їсти і сидіти перед тєліком. Якщо чесно, я б туди поїхав, якби там був інтернет і запаси продуктів. Бо працювати треба.

До речі, стосовно "працювати". Щось така лінь, що продуктивність ничже плінтусу. Хоча й завдання такі, що треба думати, а не машинально перекладати інформацію. Не знаю, де взяти натхнення.Ще й обломався. Писав текст, збирався вже перекладати, як бачу — на сайті опис хтось зробив.

На початку тижня Мурзік ночував вдома майже до ранку. Правда, потім цілий день десь гуляв.

Карантин, напевно, надовго. Пік захворюваності очікують в середині квітня, а спад можливий лише наприкінці травня. І все б нічого, якби паніку не підживлювали дебільні витівки приСлуг Зеленої шмарклі. На фоні обмеження громадянських прав свавілля чинуш дискредитує карантин. Єдине, що може порадувати, це те, що Верховна зРада фактично не працює.Правда, це не завадило зепутатам проголосувати закон про ринок землі.
2

Коментарі