хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Тепер і у нас буде супер супермаркет

Тепер і в нашому місті буде супер супер супермаркет. Точніше, гіпермаркет. А то у Вишневому їх купа. Навіть у Бучі є. А в Боярці досі не було (дві "Фори" і два "АТБ" не рахуються).

Будують на поляні люпинів. Алевони ростуть по всіх пустирях навколо Боярки, тому, думаю, при бажанні пофоткати квіточки можна в іншому місці. А от супермаркет не менш потрібний, ніж квіточки.

Перед фотографом ексаваторник здійняв пилюку)))

Вгадаєте, який гіпермаркет будуватимуть?
Якщо не мережу, то хоча б спрямування: продуктовий, будівельний. Вгадаєте?
0

Коментарі

18.09.19, 13:47

Эпицентр?

    28.09.19, 14:04Відповідь на 1 від Zmeelove

    Эпицентр?Він самий.

      38.09.19, 14:18

      білі бі гроші

        48.09.19, 14:19Відповідь на 2 від Makcімаліст

        Эпицентр?Він самий.Легко было угадать Читается между строк

          58.09.19, 15:05

          якось ти дивно провів паралелі між фудами - атб і фора та будівельним гіпером. та то таке, вже буде людям де ближче цвяхів купити, аби було за що.
          до речі, стовби собі місце на роботу. вакансій там буде доуя. я от реально знаю людей які піднялись з консультантів в епіку до керуючих і вище

            68.09.19, 16:50Відповідь на 5 від evgeniy_v

            Це багатоквартної забудови немає, а приватний сектор розбудовується. Тим паче, просто так, без розрахунків навряд чи б почали будувати.

            Умови праці там нормальні?
            Хоча, думаю, кращі, ніж у продуктових, і тим паче, ніж у "Великій кишені".

              78.09.19, 20:17Відповідь на 6 від Makcімаліст

              та чесно кажучи хз. дивлячись ким працюєш, ну і від керовників і колективу само собою залежить. там же ж не тільки епіцентровські працовають, а і представники виробників. ЗП залежить від графіка і плюс продажі якщо продавець консультант. зміни можуть в святкові випадати і вихідні, ну це як і у всіх магазах. казали що колись годували разок в день, чи навіть два разки якщо ти продажнік і по багато робиш. мої знайомі що працювали там не жалілись сильно, але то вже давно було так що полюбому розклад змінився. в плані кар'єри, то хтось десь за пару років регіональним став, а хтось десять років сторожом. шуршати потрібно, в хорошому сенсі слова