хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Косячний пошук маршрутів транспорту & Народні маршрути

На днях знайшов прикольний сайт з пошуку маршрутів громадського транспорту — http://wikiroutes.info/kiev/catalog . Звичайно, є інші сайти. Наприклад, marshrutka.com.ua, або eway.in.ua. Однак у цього є фішка — можна пропонувати нові маршрути і зміни до існуючих. Це ж крута заморочка! В юності я полюбляв планувати маршрути громадського транспорту. Та й багато хто фантазував на тему нових маршрутів. В усякому разі, серед дослідників громадського транспорту.
Це зараз таке набридло. Але натрапивши на нафантазовані маршрути, згадав юність, подивився хто шо пропонує і... самому захотілось запропонувати маршрути.

Тим паче, що для пошуку реальних маршрутів цей сайт не годиться. Там такий триндець. Краще вже поюзати щось інше. Наприклад, https://www.eway.in.ua/ua/cities/kyiv/routes .

Ось, наприклад, 368 маршрутка. На сайті позначено, що їде через залізничну станцію «Вишневе». Але ж насправді, так не їде!


Запропонував виправлення. Подивлюсь, скільки будуть думати. Цікаво, який розумник такий брєд зробив?!
Хоча там алгоритм прокладання траси на сайті автоматичний. Тому косяків не уникнути.

Та нічо. Для того, щоб пофантазувати на тему маршрутів, сайт підійде. Ідеї щодо змін маршрутів у розділі «Народні маршрути».
А які ваші враження?
0

Коментарі