хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Зустріч 2017 року

Думав хоч на перший день нового року відпочину від комп'ютера і інтернету. Однак інших розваг нема. Та й саме свято, попри новогодній настрій і залишки снігу за вікном, не заладилось. Зустріч Нового року пройшла, як і рік тому, несвятково. І так само, як і при зустрічі 2016го, не ставили велику ялинку — обійшлися маленькою штучною і гілочками сосни. А ще захворів.

  До свята довго готувалися, накрили стіл... Однак батьки посварилися напередодні новорічної ночі і застілля відмінили: порозбігалися кожен до своєї кімнати і полягали спати, проспавши початок 2017го. А самому святкувати не хотілося. По-перше, одному пити не солідно. По-друге, розболівся живіт і тому взагалі нічого не хотілося їсти. По-третє, святковий стіл відмінили. В-четверте, захворів (розболілось горло). Та все ж випив динево-вершкового лікеру. Дивна штука, скажу вам! Це треба було додуматись змішати молоко і спирт з ароматизатором дині і небезпечними барвниками! Хоча на смак лікер прикольний.

  Збирався, як і минулого року, піти подивитись на міську ялинку. Та сходивши до парку вдень зрозумів, що нічого особливо цікавого не буде. Ну шо я, мера не бачив? Чи Діда Мороза? Та й феєрверки бабахкали з опівночі до другої години.

  Нажаль, розважальна програма по ТБ також видалася банальною. «Вечірній Квартал», як вони самі над собою жартують: «— А шо лысый сказал? Я не услышала.
— Та пофигу шо он сказал». Місцями смішно. А після опівночі можна було переключитися на «Дизель-шоу». І більше по телевізору у новорічну ніч дивитися нічого.  Навіть мюзиклу не зняли. Зате купа новорічних концертів. На «Інтері» написали: «У зв'язку з участю у зйомках забороненого в Україні артиста, виступ і всю сюжетну лінію героя довелося вирізати з концерту». Не стали очікувати нагоняю.

  Ну, оскільки по тєліку нічого дивитись, то послухав українську дискотеку на радіо, відганяючи від себе думки, що треба якось святкувати цікавіше. От тільки як?
0

Останні статті

Коментарі

11.01.17, 15:38

Аналогично((( без настрою

    21.01.17, 16:00Відповідь на 1 від ranok_v_misti

    Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників

      31.01.17, 16:01Відповідь на 2 від ЛУКАВИЙ

      Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))

        41.01.17, 16:08Відповідь на 3 від ranok_v_misti

        Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))так а в чем проблеми

          51.01.17, 16:09Відповідь на 4 від ЛУКАВИЙ

          Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))так а в чем проблемиУ кого? Нiяких проблем)))

            61.01.17, 16:10Відповідь на 5 від ranok_v_misti

            Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))так а в чем проблемиУ кого? Нiяких проблем)))а настрою чого не має

              71.01.17, 16:11Відповідь на 6 від ЛУКАВИЙ

              Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))так а в чем проблемиУ кого? Нiяких проблем)))а настрою чого не маєАби я знала

                81.01.17, 16:12Відповідь на 2 від ЛУКАВИЙ

                Прінімалово — не найкращий варіант святкування.

                  91.01.17, 16:13Відповідь на 8 від Makcімаліст

                  Прінімалово — не найкращий варіант святкування.то треба було б по Києву на машині цілу ніч поганять

                    101.01.17, 16:14Відповідь на 7 від ranok_v_misti

                    Аналогично((( без настроючого? дива було б бажання щось замутить. он показали на сайті в новинах що чьотирьох у чорнобильській зоні задержали бо вони планували новий рік зустріть у припяті. а кажите що скучно. да наконец можна було і нажертись до коників я так i зробила)))так а в чем проблемиУ кого? Нiяких проблем)))а настрою чого не маєАби я зналаможе порчу знять треба

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна