Добро или Зло!!!!!!!!!!

  • 22.02.08, 23:55

Вопрос на засыпку: "Что ты полезного сделал(ла) в своей жизни?"

Есть ли чем тебе гордиться?

Кто? куда? зачем?

  • 21.02.08, 19:33

Когда девушка выбирает себе парня, на что именно она смотрит?

А парень? wakeupwakeupwakeupwakeupwakeup

Девочки остановитесь!!! А мальчики подумайте!!!

  • 18.02.08, 23:03

 

АБОРТ

 

Я – ребёнок, не родившийся на свет.

Я – безродная душа по кличке НЕТ.

Я колючий холодок в душе врача.

Узелок, людьми разрубленный сплеча.

Пусть же будет вам легко, отец и мать,

Жить, как все, и ничего не понимать.

Все равно я вас люблю сильнее всех,

Даже, если вы забыли этот грех.

 

 

Аборт – це сама велика брехня у світі!!!

 

На операцію, яку лікарі називають «штучне переривання вагітності», або «аборт», жінка йде практично з заплющеними очима.

ЧИ ЗНАЄШ ТИ ЯК ЦЕ РОБИТЬСЯ?

Вакуум-аспірація (міні-аборт): цю операцію роблять на ранніх строках вагітності – між 4-6 тижнями, зазвичай використовуючи місцеве знеболювання.  При використанні цього методу, лікар спочатку мусить послабити шийку матки для її розкриття, а згодом розтягнути її, щоб залишити відкритою. Це важко, оскільки шийка тверда і не готова до розкриття. Далі лікар вводить в матку пластмасову трубку з гострими краями. Тіло дитини розрізається на частини. Потім, збоку внутрішньої стінки матки розтинається плацента, яка вже глибоко вкорінилась. Зішкрябана речовина всмоктується назовні. Вакуум-висмоктувач, що застосовується для цієї операції, в 29 разів потужніший за побутовий пилосмок.

Традиційний класичний аборт: Цю операцію роблять між 8-12 тижнями, як правило під загальним знеболюванням. В матку вводять металеву кюретку – гострий ніж в формі петлі. З допомогою кюретки лікар розтинає дитину і плаценту на шматочки, що потім вишкрябується. Ворсини плаценти у цьому терміні вагітності вже глибоко вкорінились у стінку матки, тому лікар докладає відомих зусиль, щоб вишкрябування провести ретельно. До того ж, він не бачить операційне поле і діє «навмання». Вже під час оперування зазвичай відбувається вагома кровотеча через те, що кров погано згортається, судини зяють і матка надто слабко скорочується.

Аборт після 12 –ти тижнів: Після 12-ти тижнів вагітності для проведення аборту потрібний спеціальний інструмент, схожий до щипців, оскільки кістки дитини вже почали кальціюватись (наприклад череп). Знеболювальне для дитини не робиться. Лікар вводить інструмент в матку, захоплює ніжку чи іншу частину тіла дитини і рухом із закручуванням відриває її. Це повторюється знову і знову. Хребет потрібно зламати, а череп розтрощити, щоб їх можна було видалити. Обов’язки сестри милосердя (?) – зібрати всі частини тіла дитини, щоб переконатися в тому, вони видалені.

Лікарські хімічні аборти: Розрізняються сольовий амніоцентез та простагландиновий аборт. В першому випадку великою голкою через черевну стінку матері в навколоплідні води вводять концентрований розчин солі. Дитина дихає ним, ковтає його, отруюється, іноді б’ється у конвульсіях. Концентрований розчин солі роз’їдає тканини, внаслідок чого відшаровується поверхневий шар шкіри дитини. Наступного дня мати народжує мертву дитину.

В другому випадку застосовується специфічні препарати людського гормону простагландину, що блокує роботу іншого гормону – прогестерону, необхідного для живлення дитини, внаслідок чого вона гине. Зазвичай застосовується після затримки менструації, коли у дитини вже почало битися серце. Спричинює сильну кровотечу, для припинення якої необхідне додаткове вишкрябування. Якщо дитина не загине – цей препарат може викликати важкі каліцтва у неї.