Интересные факты об известных фильмах

  • 18.02.12, 11:43
Originally posted by at Интересные факты об известных фильмах

Необычные факты, которые вы, возможно, не знали.

Терминатор 2

У Линды Гамильтон, исполнившей роль Сары Коннор, есть сестра Лесли Гамильтон, похожая на нее как две капли воды. Вспомните сцену на сталелитейном заводе, когда терминатор Т1000 принимает облик Сары Коннор. Роль двойника исполнила Лесли. Кроме того, в полной версии фильма есть сцена с зеркалом, где также была задействована сестра-близнец.

Интересные факты об известных фильмах

Смотреть дальше

Запись опубликована Fresher - Лучшее из Рунета за день. Please leave any comments there.

Русская азбука из 36 букв от А до ижицы. Альбом эротических рису

  • 18.02.12, 11:16

Русская азбука из 36 букв от А до ижицы. Альбом эротических рисунков. Рисовал С.Д. Меркуров. 17-X-1931.

http://www.raruss.ru/erotic/974-russian-alphabet.html

Слава богу, що я атеїст...

Слава богу, що я атеїст,

Не дай боже, я б був християнин,

То не тільки реальні би ніс,

Та й уявних ще тьму навантажень!


Я б не зміг розібратись в собі,

Я б шукав виправдання у міфах,

На колінах шукав би в пітьмі,

Неіснуючий вихід із лиха.


Лиш реальний погляд на світ,

Медитація і споглядання,

Вірний шлях у тобі породить,

У реальності і без страждання...

Хто користуеться тут RSS?

  • 15.02.12, 20:35

Було все добре, дуже зручно читати новини з сайтів і ЖЖ та ось сьгодні...

Всі старі новини, та й це по 10 раз дублюються!!!  У когось ще таке було? Я прихильник Опери.

Вірш... нажаль про мене....

Знайшов в забитому селі Волині
Собі дружину і навчав,
Буддизму, волі, непокорі,
Коханню, усьому, що знав.

Вона росла, як винограду,
Лоза, і я наївно так чекав,
Елементарну нагороду,
Сліпий я був, тому не знав.

Що філософство їй не мило,
Яке там в біса прозрівання!
Їй головне вмістити тіло,
В більш - менш комфортне існування.

Померла співачка Вітні Х'юстон

  • 12.02.12, 10:27

Відома американська співачка і актриса Вітні Х'юстон померла на 49 році життя

За даними інформагентств, Х'юстон знайшли без свідомості в номері співробітники готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Викликані лікарі "швидкої" не виявили у неї ознак насильницької смерті. Наразі про причини смерті співачки нічого не відомо. На цьому тижні вона кілька разів з'являлася в Лос-Анджелесі, а в субботу повинна була відвідати вечірку, яку ось уже протягом кількох десятиліть організовує один з керівників Sony Music Клайв Девіс за день до вручення музичних нагород "Греммі". В суботу також сайт The Hollywood Reporter повідомляв, що вона може взяти участь в одному з найпопулярніших телешоу на американському телебаченні X Factor. Як відомо, протягом багатьох останніх років Х'юстон страждала на наркотичну та алкогольну залежність. В останні дні співачку постійно бачили разом з музикантом Рей Джеєм. Таблоїди спекулювали щодо характеру їх відносин. Протягом 15 років Х'юстон одружена з репером Боббі Брауном. У них є дочка Боббі Христина. Співачка ставала лауреатом двох премій "Еммі" і шести премій "Греммі". Її навідомішою роботою на кіноекрані стала роль у фільмі "Охоронець", а саундтрек до цьому фільму з треком I Will Always Love You став найбільш продаваним саундтреком в історії кіно.

Лучшие цитаты Гомера Симпсона

  • 12.02.12, 10:17
Originally posted by at Лучшие цитаты Гомера Симпсона
За 498 серий и 22-летнюю историю сериала «Симпсоны» главный герой, Гомер, стал этаким среднестатистическим жителем планеты Земля мужского пола, настоящим культовым героем, который не раз попадал во всевозможные рейтинги. В частности журнал People признал Гомера Симпсона «философом десятилетия». А журнал Entertainment Weekly назвал Гомера самым выдающимся персонажем кино за последние 20 лет.Поймите, в каждом из нас есть немного Гомера Симпсона«Я белый мужчина от 18 до 49. И все слушают меня, какую бы ахинею я ни нес».«Нелегко разрываться между беременной женой и неуравновешенным ребенком, но свои восемь часов у телевизора я все-таки выкроил».«Для вранья нужны двое. Один врет, другой слушает».«Не вижу смысла выходить из дома. Мы все равно каждый раз возвращаемся обратно».«Я вижу улыбки своих детей. И понимаю, что они затеяли что-то недоброе».«Дети - наше будущее. Вот почему их надо остановить сегодня».«Давайте выпьем за алкоголь - источник и решение всех наших проблем!»«Знаете, парни, вы можете смеяться, но мне гораздо приятнее чувствовать на шее сладкое дыхание спящей жены, чем запихивать долларовые купюры в стринги какой-то неизвестной дамочки».
Спойлер:
«Женщины - они как пиво. Хорошо выглядят, хорошо пахнут, и ты готов переступить через собственную мать, лишь бы заполучить их».«Не стоит горевать. Люди постоянно умирают. Как знать, может и ты проснешься завтра мертвым».«Собственную мать не проведешь. Ее нельзя одурачить даже самого первого апреля, даже если у тебя при себе будет электрический одурачивательный стул».«Когда дело касается комплиментов, женщины становятся неуемными кровососущими монстрами и требуют еще, еще и еще. Но если удовлетворить их желание, плата будет сладкой».
Спойлер:
«Ты можешь здорово разбираться в чем-то, но всегда найдется миллион человек, делающих это еще лучше».«Нельзя постоянно винить себя за что-то. Обвините себя разок, и спокойно живите дальше».
Спойлер:
«Всю мою жизнь я мечтал об одном - достичь всех своих целей».«Дети - те же обезьяны. Только шума от них больше».
Спойлер:
«Иногда я лежу в кровати и думаю, что ничто не заставит меня встать. А потом чувствую, как подо мной становится мокро, и понимаю, что ошибался».«Дурак и деньги быстро расстаются. Я бы много заплатил тому, кто объяснил бы мне эту закономерность».
Спойлер:
«Дайте человеку рыбу - и он будет сыт весь день. Научите человека удить - и он непременно зацепится крючком за веко или что-нибудь в этом роде».«Отец никогда не верил в меня. Я не стану повторять его ошибок: с сегодняшнего дня я буду мягче со своим сыном. И жестче с отцом».
Спойлер:
«Каким бы мощным и удивительным он ни был, я не потерплю наездов даже от океана!»«Даже если вы берете что-то у соседа на время, все равно лучше делать это под покровом темноты». «Я не стану лукавить: быть отцом непросто. Не то что матерью».«В моем доме мы подчиняемся только законам термодинамики».«Всегда лучше наблюдать за процессом, чем делать что-то самому».«Чтобы тебя любили, приходится быть со всеми хорошим каждый день. Чтобы ненавидели - напрягаться не приходится вообще».«Жизнь - это просто куча всякой фигни, которая происходит».

Гармонічний хаос слів.

  • 10.02.12, 20:02

Шизофренічність опалого листя мов блискавка Зевса шепотом пекла пронизує з низу все тіло останнього дерева Чорного Саду, що, як символ гріха на пухнастих хмаринках спустився з Венери та чорною кішкою ліг біля ніг і треться, муркоче, дарує тепло, забуття і свободу магмі вулкану на Лисій горі. Проповідує смерть шуршання піску неозримих долин , плоскогірь і озер, переповнених дивними травами сну, що проміння казкових ведінь посилають у бездну колодця і ті, відбиваючись в дзеркалі чистих краплин розкажуть у першій рослині безглузду загадку Сну і Буття.

                                  *******

Копита коня цілували траву і душили в обіймах непоєну землю, стаючи ознакою стиснутих губ і польоту стріли, що з туги про пустий сагайдак розрізає повітря з дивним наспівом, що нагадує пісню зачаття перших народів, до розділення Світла і Тьми, Вогню і Води.

                                  ******

Одежа на статуях тієї долини, говорить ,що раби під ногами моєї піраміди і рослини на її вершині об’єднанні магічним колом коливання свічі, коливання струни і пісні птахів, пожираючих падаль, розносять хвалу хмарам, що закрили вхід в тунелі й печери де ніжиться плоть розплавленій магмі, що є кров’ю Землі і це не звук барабана не кроків Пророка, а просто це серце моє захопилось польотом в цій дивній країні. Візьми горизонт, розведи його мріями риб і піною хвиль і ти одержиш її, ти зможеш співати і станеш як дим над священним багаттям храму Богині Бажань. А тоді я вдихну тебе на повні легені і ти зіллєшся зі мною.                                   ******

Нанесені чорним неспокоєм білі думки прозорої мрії наївних слідів рудої лисиці, що пробігла травою у спалений дім великого мага гучних перетворень на радість сумним кажанам у просторах його піднебесся. Долоня, засмучена дотиком цегли, по тоненьким ниткам кохання клітин, переносить відверті розмови убитого часом заліза, що став, завдяки моїм мріям, символом жаху для всіх, неспроможних пізнати Добро.

                                   Далі буде...