Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Варшава. Вивчення географії.

  • 10.05.19, 21:15
Карта мєйська - така ж за розміром, як і звична банківська картка, на ній фото і ім'я та прізвище посядача. Хм... Думаю, як посядач буде по Українському. Ну ладно, думаю зрозуміло. Моя карта, моє фото, я і посядач.
Таке щастя коштує 180 злотих на місяць (і кілька злотих, здається, якщо заводиш), а тоді тільки платиш і радієш :)
180 злотих - це 1+2 стрефа. Якщо хочеться дослідити Варшаву та околиці і не отримати чималий штраф - краще вже купити на дві стрефи зразу.
Ітоді - катайся автобусами, трамваями, поїздами, метро і не переймайся. Це фантастично зручно. Одноразові квитки купувати дорого і гіморно.
У автобусах і трамваях чисто, кондиціонери, і поїзди і метро супер. У метро туалети чисті і безплатні, там є папір і дзеркала, і паперові рушники, і спеціальна людина там сидить і прибирає як хто не втрапив у мішень :)
Безкоштовні туалети у палаці культури і науки. А от на автостанції і деяких вокзалах туалети платні. За ціною - двічі сходив у туалет і рахуй викинув баночку тушонки і булку...
Сьогодні їхав автобусом, у якого 50 чи і більше зупинок. Це щось схоже, як із Бортничів на Троєщину по Київським вимірам. Тільки тут воно далі... Варшава ніби і менша Києва, але воно якось все розпорошено, і трохи незвично.
І ще. Завантажуєш у телефон додаток 'якдояде' і він прораховує оптимальний маршрут у режимі реального часу, де пересідати, чим їхати.
Цивілізація!

3

Коментарі

110.05.19, 21:56

Мне 180 злотых хватает почти на два месяца на салярку -- в основном по магазинам и выехать на природу или к морю -- от работы живу в минуте ходьбы и потому хожу туда пешком.

    210.05.19, 22:08Відповідь на 1 від old hobbit

    Мне 180 злотых хватает почти на два месяца на салярку -- в основном по магазинам и выехать на природу или к морю -- от работы живу в минуте ходьбы и потому хожу туда пешком.Хм... До якого моря?

      310.05.19, 22:30Відповідь на 1 від old hobbit

      То примерно 36 литров. И на два месяца? Ой, шось пан з двох. Або не математик, або артист.

        411.05.19, 12:26

        О, скоро й ми орієнтуватися почнем... розповідайте ще...

          511.05.19, 12:28

          Так, зараз Польща комфортна