хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Меня терзают смутные сомненья...

  • 13.09.18, 10:33
Недавно обговорювали у замітці Змєєлова тему бомжиків, ну типу взяти-помити-влаштувати на роботу і т.і. і тут вчора випадок. Гуляю я ввечері з собакою, вечір вже темний. Собаку завів син і він(пес Оззі) дурний, як ...як...таких дурних псів я ще не бачила. Самий дурний з двох, що я мала. Синуля поіхав на навчання, а мені наказав годувати-прибирати-вигулювати. Собака дістався вже дорослим і розбалуваним, ми його ще доростили і добалували. Воно не вміє ні нормально стояти, ні ходити. Воно або скаче на місці, або бігає, як скажене. На повідку воно теж ходить не нормально, а аномально. Бере його в зуби і тягне вперед з силою Камаза.

І от мчимо ми по вулиці і на шляху мітимо всі забори і дерева, повертаємо в глухий провулок (є у нас там біля магазину де люди не ходять) і шукаємо де притулити волохату дупу для важного діла. Не знаю як у всіх нормальних собак, а цей присідає і починає шукати зручного місця, може так навприсядки пройти пару метрів, а потім з довольною пикою все зробити.
Бачу, що танцював-танцбвав і різко передумав, почав щось нюхати і підскулювати. Я туди. Щось підсмердює. Я далі. Підсмердює сильніше. В рот мені ноги (ну типу омайгод!). Труп! Я тягну пса назад на дорогу і тут стоять два хлопці.
- Пацани, ідем зі мною, там хтось лежить.
- Та це бомж. Він вже пару днів тут ночує.
- А може він вмер?
- Ні, сьогодні був живий.
Ну я б була не я, якщо б не пішла перевірити тіло на живість. Пру вже я пса в темний провулок, Оззі явно пручається і не хоче, бо він вже там все понюхав і воно явно пахне не колбасою...ну хіба трохи можна вловити в районі капців нотки свіжого хлєбушка. Я не здаюсь. Стою перед тілом у формі зірки, бо одну руку пес тягне назад, а іншою я намагаюся дотягнутися до тіла, ногами вгризаюся в землю.
- Мужчина, ви живий?
- ...
- Мужчина, ви живий?
- Ы
- Мужчина, вам погано?
- Ыы
- Мужчина, викликати швидку?
- Ыыыди на хуй.
Зрозумівши, що тіло дихає, я пішла за вказаною адресою до себе додому. Назад ми з псом йшли мовчки і тихо. Я була трохи ображена за неінтелігентну відповідь, пес був в розпачі від того, що забув, сходив він по-великому чи ні.
Коли я все розповіла чоловіку, він по-перше чомусь не здивувався, що я в темному провулку знайшла бомжа, а по-друге, запропонував віддати мужчині моє тепле одіяло і його светра....щоб людини було на що зранку опохмелитись.
Нікуди я не пішла, але довго думала різні банальності, що такі люди самі винні, що в наш час легше пристроіти собаку у сім'ю, що я нічого не зможу змінити і воно тому дядьку і не треба і таке інше. Але чомусь спалось дуже хреново...

P.S. Всіх люблю


40%, 14 голосів

9%, 3 голоси

20%, 7 голосів

31%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
33

Коментарі

113.09.18, 10:40

В нас нарешті увезли вагончік прийому вторсировини и всі ті десятки бомжів та алкашів зникли у невідомому напрямку. Спасибі тій людині, хто це зробив.

    213.09.18, 10:47Відповідь на 1 від DimedrolЫЧ

    В нас нарешті увезли вагончік прийому вторсировини и всі ті десятки бомжів та алкашів зникли у невідомому напрямку. Спасибі тій людині, хто це зробив.У нас поки він одненький

      313.09.18, 10:49

      Зайве підтвердження, що такий спосіб існування люди обирають свідомо а морда ота, з рожевим носом афігенна

        413.09.18, 10:52

        то ваши парни? на фото? хай Бог благословляет и помогает им(и вам за вашу отзывчивость спасибо), а цюця то не лайка часом? если лайка тогда все понятно! можете и не стараться его перевоспитать впрягайте в него колесо от трактора и хай тягает.... а то его его же энергия погубит, на полном серьезе.......

          513.09.18, 10:56Відповідь на 3 від Neon@

          Зайве підтвердження, що такий спосіб існування люди обирають свідомо а морда ота, з рожевим носом афігеннаі дурненна

            Гість: Х_

            613.09.18, 10:56

            а воно вам треба? кожен обирає свій шлях

              713.09.18, 10:58Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

              Зайве підтвердження, що такий спосіб існування люди обирають свідомо а морда ота, з рожевим носом афігеннаі дурненнаМолода бо.кобель до 2х років буде дурний.васпітуйте, не покладая дрин

                813.09.18, 10:59

                сынуля и псуля красавчики!

                а мушка молодец

                  913.09.18, 10:59

                  я не такая

                    1013.09.18, 11:00Відповідь на 4 від blac bird

                    то ваши парни? на фото? хай Бог благословляет и помогает им(и вам за вашу отзывчивость спасибо), а цюця то не лайка часом? если лайка тогда все понятно! можете и не стараться его перевоспитать впрягайте в него колесо от трактора и хай тягает.... а то его его же энергия погубит, на полном серьезе.......Не знаю що за порода. Його збила швидка допомога і привезла до ветеринарів, а мій старший синок (отой що на верхньому фото) привів його додому на мою голову. Скатіна нарив ям на городі, не знаю що з ним робити.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна