Останні статті

Свіжі шпалери



Рік потому

Для себе і для тих хто пам"ятає мої дебати на ці теми))
Те що змінилося/не змінилося в моїх уявленнях про материнство через рік практики)

1. Я все ще не розумію навіщо на пологах чоловік. Якось і без нього обійшлося без проблем)

2. Натомість я зрозуміла яку величезну роль має участь тата у житті маляти з перших днів

3. Я таки погоджуюсь що сон з дитиною це зручно)) Але татка при цьому не треба відселяти

4. Як я і планувала я годувала сина за потребою, а не за графіком і не робила з цього якогось таємничого ритуалу. Їли і на лавці в парку, і в метро, і у кав"ярні)) Оточуючі до речі абсолютно нормально реагували

5. Я зрозуміла що декрет на 3 роки то не про мене))) Тому вже зовсім скоро вертаюсь до роботи)

Ну і для друзів

Грошове питання

От мені цікаво, ті хто розказує про проплаченість євромайдану пробував провести нескладну калькуляцію 10 000 (хай навіть не 100 000, які були в неділю) помножити на заявлені 100 грн (не зрозуміло, правда, за день чи за годину) це на хвилиночку мільйон. Акція триває з п"ятниці тобто вже 4-5 мільйонів хтось мав викласти (а з недільною акцією і всі 20). Хто у нас такий багатий, признавайтесь? 

...

На майдан люди виходять не тільки тому що ЄС (на відміну від ТС) це реальний шанс на перехід до нормальної держави. Більшість чудово розуміє що завтра не стане одразу краще і ще роками ми з цієї ж будемо вибиратися. 

Люди виходять тому що ця влада дістала вже всіх і давно. І не вистачало тільки приводу для того щоб вийти. Всі попередні "майдани" були або надто економічними або надто політичними. А зараз є те що зачепило всіх, поза економікою і політикою. І це є привід зібратися і показати Янику і Ко що ми таки можемо вийти, якщо нас дістати. Таких масштабних акцій з 2004 не було і їх ніхто не чекав
Люди виходять заради відчуття того що вони громадяни своєї держави, а не біомасса, заради відчуття єдності і розуміння того що таки багато що можна змінити.
Да, є багато тих хто цього не відчуває і не розуміє. Що ж це їх справа, щось пояснювати тут ІМХО безглуздо. Це або є у свідомості або немає.


Викладачі теж люди :)

І звістка про те що пари сьогодні відміняються радує їх не менше ніж студентів :)

Дивні люди (2)

В зв"язку зі зміною місця проживання і завершенням ремонтної епопеї я активно розхламляюсь. Щось просто виношу до смітника чи пердаю на благочинність, а те що ще в нормальному стані віддаю переважно через ЖЖ-співтовариство "Віддам даром". І не перестаю дивуватися людям.
Те що на ті речі які я вважаю відвертим непотрібом (на кшталт радянських фарфорових статуеток чи кришталевих салатниць) вишиковується черга ще якось можна пояснити. Але чого при цьому за працюючою! сучасною праскою так ніхто і не доїхав я не можу аж ніяк зрозуміти.
Друга дивина - те що щонайменше половина людей які моніторять це співтовариство ні разу не бідні. І забирати речі неодноразово приїзджали на недешевеньких джипах. Причому в деяких випадках це був ну геть зовсім непотріб - старе кухонне начиння, ремонтні залишки які ні туди ні сюди і їх навіть батьки на дачу не захотіли. Ну і по вартості він мабуть був дешевшим ніж бензин витрачений на поїздку.

Обломчик...

Зайшла я сьогодні по дорозі пошопитись, і зимову куртку треба, і осінню, і пару светриків не завадило б. Ще й акція 3+1 (три береш, четверте дарують). Хлопчик побачив що я багато чого беру, прибіг, помагає, розказує що попадає в акцію, що ні, розміри підбирає.
Вибрала, приходжу на касу, пробивають, я дістаю картку..."Ой у нас термінал не працює. Може ви знімете в банкоматі (ага, щаз, в приватівському з комісією 5%)? Може ми вам лишимо до завтра?" Хлопчик сильно так розстроївся, там сума була пристойна і очевидно йому б якийсь бонус пішов.
Але не поталанило, магазин дальній, я там була у інших справах, вдруге туди їхати не готова. Як і тягати з собою готівку. Саме цікаве що я сама не сильно розстроїлась - основний кайф повибирати-поміряти я зловила, а якщо річ "моя" то я її і десь в іншому місці найду неодмінно.

Бабусі це пісня (3)

Цього разу "пісня" не моя і, насправді, це вже страшно..

Девочка, 5 лет. ОРВИ.
...
- Я же написала, что надо делать, что вы делали из назначенного?
- Ну, мы водкой с медом растирали, горячую водку давали...
...
- У нас бабушка лечением занимается, я же не буду с ней спорить. Она и меня так лечила.


http://dobriydoktor.livejournal.com/386381.html

Проблема "умных" женщин

Когда я была маленькая я ходила в детский садик. В старшей группе был один мальчик, который почему-то любил играться именно с нашей, младшей группой. При этом он всегда нам рассказывал какие мы глупые и как ему с нами не интересно. Но почему-то играться с ровесниками он не хотел...
Когда я читаю про "проблему умных женщин" которые никак бедные не могут с "глупыми" мужчинами разобраться мне всегда вспоминается этот мальчик. 
Не общайтесь с глупыми мужчинами и всех проблем. Хотя возможно появится другая проблема - придется признать что ума не так много как хотелось бы думать

Розшукується достойний опонент

В зв"язку з тим що Золото зі мною сперечатись більше не хоче розшукую претендентів на вакантну посаду опонента в суперечках. Вимоги:
 - розум
 - почуття гумору
 - любов до суперечок
З свого боку обіцяю аргументовані суперечки на широкий спектр тем, окрім політики.
З моєю життєвою позицією можна ознайомитись у мене в блозі
Заявки залишаємо в цій замітці

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
63
попередня
наступна