Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Zahid-Tour

попередня
наступна

П"янкий тур Закарпаттям

П"янкий тур Закарпаттям
Тривалість туру: 2 дні 1 ніч
Вартість з особи: 330,00 грн.
Дати туру: з 30.10.13;по 03.11.13
Запрошуємо Вас під час мандрівки помилуватись мальовничими пейзажами Карпат; оглянути величні замки та найвизначніші історичні пам'ятки краю; ознайомитись із культурою, релігією та побутом п'яти етносів Закарпаття; продегустувати найкраще марочне вино Закарпаття та екологічно чисті сири виготовлених за швейцарською технологією, а також спробувати найкращі страви: бойківської, угорської та чеської кухонь. 
Маршрут туру: 
1 день (субота): виїзд зі Львова в 08.00 - Санаторій Карпати. Екскурсія Палац Шенборна - Мукачево (екскурсія замком "Паланок") - обід - Берегове (, дегустація вин) с.Косонь (купання в термальному басейні
 ) Hellowenn-поселення о 21.00, ночівля в угорських садибах сільського туризму (Берегівський р-н). 
2 день (неділя): сніданок і виїзд в 08.00 - дегустація сиру в Нижньому Селищі - дегустація і набирання унікальних мінеральних вод) - озеро Синевир - обід - огляд водоспаду Шипіт - повернення до Львова (орієнтовно 22.30).
Палац Шенборна - один з найвеличніших та найромантичніших палаців, збудований як резиденція та мисливський будинок графів Шенборнів, а з 1946 року - Санаторій "Карпати”. Особливістю замку є те що він має 365 вікон - кількість днів у році, 52 кімнати - кількість тижнів у році, та 12 входів - відповідає кількості місяців у році. Поруч з замком розкинувся розкішний парк в англійському стилі. 
   Славетний Мукачівський замок "Паланок" - це один з найцінніших воєнно-історичних пам'яток, унікальний зразок середньовічної фортифікаційної споруди Закарпаття. Замок розташований на горі вулканічного походження, висотою 68 метрів, збудований у 14 столітті для охорони торгових та військових шляхів. На сьогоднішній день в замку розміщений Мукачівський історичний музей.
Родзинкою міста Берегове є термальні джерела вод високої мінералізації, аналоги таких вод зустрічаються на Камчатці, в Новій Зеландії та Ісландії. Температура в басейні не опускається нижче 36, тому купатись тут можна цілорічно. Ці води позитивно впливають на здоров'я людини та лікують від усіляких хвороб.
 
Четфалва  Поселення — мадярське село розташоване на правому березі р. Тиса, в Берегівському районі Закарпатської області. Перша згадка датована 1341 році. Село межує з Угорщиною. Визначними пам'ятками міста є католицький храм Св. Духа, реформаторський храм (ХV ст.) та найвища в Закарпатті дерев'яна дзвіниця.
 
 
В Нижньому селищі запрошуємо вас на дегустацію сирів різних сортів вироблених за швейцарською технологією та посмакувати марочними винами Закарпаття у винних підвалах.
Село Іза - столиця лозоплетіння, де плетінням різних виробів займаються цілими сім'ями. Тут ви зможете придбати як звичайні сувеніри так і справжні витвори мистецтва. 
Синевир - це мальовниче та найбільше озеро Карпат, яке манить своє кришталево чистою водою. Озеро утворилось внаслідок зсуву близько 10 тисяч років тому. Розташоване на висоті 989 м над рівнем моря, глибина - 22 метрів. В центрі озера немов зіниця ока, знаходиться невеликий острівець. У народі це озеро ще називають Морське Око. 
Пилипець - високогірне село, розташоване на висоті 700-750 м на рівнем моря. Тут знаходиться один з найкрасивіших водоспадів Закарпаття та одне з семи природних чудес України - водоспад Шипіт. Невелика річка, яка бере свій початок на полонині Боржава, з великого підземного джерела, спадає каскадами з висоти 14 метрів та заворожує своєю красою усіх відвідувачів.
Додаткова інформація
Вартість екскурсіїї - 330,00грн з особи. 
У вартість включено:
  • проїзд комфортабельним автобусом;
  • проживання в угорських садибах сільського туризму (Берегівський р-он), в 2-х та 3-х місних номерах з вигодами;
  • постійний супровід гіда-екскурсовода;
  • екскурсійне обслуговування у музеях;
  • страхування від нещасного випадку під час поїздки. 
    У вартість не включено:
  • вхідні квитки у музеї;
  • харчування. 
    Вартість вхідних квитків:
  • замок Шенборна (загальний - 8,00 грн., учні - 4,00 грн.);
  • Мукачівський замок (загальний та студентський - 10,00 грн., учні 5,00 грн.);
  • термальний басейн в Берегово (загальний 50,00 грн./год., діти дошкільного віку 30,00 грн./год.);
  • дегустація вин (40,00 грн./особа, екскурсія без споживання вина - 20,00 грн./особа);
  • дегустація трьох сортів сиру з вином (загальний та студенти - 25,00 грн., учні - 10,00 грн.);
  • озеро Синевир (загальний - 10,00 грн., учні та студенти - 2,00 грн.). 
    Харчування
    Вечеря (субота) в угорських садибах - 40 грн./особа. (Складається з страв угорської національної кухні: бограч, угорські голубці, угорські солодощі та вино). 
    Сніданок (неділя) в угорських садибах - 25,00 грн./особа. (Ковбаса, сир, лангош з джемом (подібне до оладі), масло, хліб, кава, чай, овочі). 
    Обід (субота) в ресторані "Рів'єра" в м. Мукачево - 45,00 грн/особу. (Складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат "Овочеве асорті", на перше"Підбивні лопатки", на друге шишки в грибному соусі з кнедликами, компот з чорниць, хліб). 
    Обід (неділя) - в ресторані "Колиба" біля озера Синевир - 55 грн/особу. (Салат овочевий, юшка з білими грибами, печена картопля з бринзою, шкварками та домашньою ковбасою, хліб, чай з трав.) 
    Екскурсійний супровід дорогою та в туристичних об’єктах здійснюється українською мовою. 
    Бронювання екскурсії "
    П"янкий тур Закарпаттям+Helloween в.с.Косонь
    "
    Ви можете здійснити бронювання подзвонивши по телефону:
            (095) 776 3 631     (096) 281 8 498
          (097) 465 4 420      (063) 186 0 696
    Або ви можете подати online-заявку 
    на бронювання екскурсії "
    П"янкий тур Закарпаттям+Helloween в.с.Косонь"
  • Приєднатися до події

    0

    Коментарі