Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Дибіли ми чи власники маршруток?

bus
Стою сьогодні на зупинці після роботи чекаю на маршрутку. Підїжає як завжди набита людьми, я й не сподівався що буде порожня. Люди лізуть чуть не поголовам, підбігає товпа людей, пакується. Підхожу, подивився на це все, плюнув, чекаю наступну. Люди пакуються, так що двері вже ледве закриваються. Питання, Дибіли ми чи дибіли власники маршруток?
За дві хвилини підїжає напівпорожній тролік, забігаю, фу залізли. Людей хоть багато, але їхати можна. Кондукторка пробивається скрізь толпу, обілечує.
І так завжди, є такі пару годинь в день що добратися це просто жесть. Зранку і ввечері. Волію пройтися пішки але із комфортом чим їхати у забитих маршрутках. Але незавжди воля збігається із можливостями.
Дибіли ми люди, бо пхаємось у переповнений транспорт. Зранку немаємо вибору, а ввечері нам вже це по приколу.
Дибіли власники маршруток та наші чиновники. Важко в час пік пустити більше тролейбусів. Власники рахують гроші, їм це нафіг непотрібно, хто що б не говорив перед виборами чи після. Проблема є, і буде завжди.
Тішуся тим, що маю можливість ходити на роботу пішки, а тільки інколи користуюсь громадським дибілотранспортом.
6

Коментарі

Гість: Безніка

111.10.13, 00:52

Тролейбуси давно порожні, просто їх мало....вже.
А маршрутка - це вже круто. Бачила, як дєдуля з пафосом саджав онучок, даючи водієві 20 грн замість 5 грн. аби той сам їх довіз. Репетували на весь салон, роблячи вид царівен. Усе починається в 90-х рр. Усе починається з дитинства.

    211.10.13, 01:37

    Пока молчим и терпим, все так и будет продолжаться.

      311.10.13, 06:58

      Стараюсь маршрутками взагалі не користуватись,скільки того Франківська,волію пішки пройтися або на велосипеді поганяти на роботу і по справам.
      А після київських маршруток (добратись до квартири після роботи з 17.00) наші раєм здадуться

        411.10.13, 08:47

        Та це ще з радянських часів таке...в сучасному суспільстві ніхто нікому не потрібен,тому що світом правлять гроші...

          513.10.13, 18:31

          У нас це називається-оптімізація пасажирских перевозок.Навіщо півпорожний тролейбус пускати коли можно зачекати і кондуктору є робота,і бидломаса задаволена.А з маршрутками теж саме,чудо російсько автопрома пазік везе за 50 людей у салоні.Бо кожній 15 хвилин немае сенсу пускати маршрутку а так і водій заробив і люди згадують приємне як у СЕРЕСЕРЕ їздили.