+ дещо (не) важливе

  • 02.12.09, 13:25
просто скінчилась осінь і тобі стало легше дихати... навіть не так... тобі знову захотілось дихати

попереду вигадане свято, яке ти не відчуваєш все 10 років, проте все ще як дитина сподіваєшся на диво... і ялинка в тебе в кімнаті стоїть не 2 тижні як в нормальних людей /о, так, тобі невимовно пощастило, що існують штучні дерева/, а до самої весни

а потім прийде сонце /сяйво якого ти не любиш, але дуже вдячна за його тепло/, сніг зникне, з*являться калюжі і ти будеш як завше хлюпати в бєрцах по них на роботу. і все буде незрівнянно тому що разом з погодою прокинешся і ти...

треба лише трохи почекати

Колумб в помощь, драйвер!
доверься Тошке. он необычайно умный кэб...

|| сльозно о ніх =>

з минулого та актуального
кг-кгм...

пєстня! сорє, ода!



[ click) ]

сінг сонг!

трохє гатішнаі мультяшнасті від Tim Burton та CrazY JulieT




be good!

згадуючи...

  • 30.11.09, 14:00
межа між смутком та сном
...між осінню та зимою

і неодмінно хвора голова...
лихоманка

| сєксо/свадьбо/торт |

не люблю солодке...

не хочу весілля...

але заради такого торту згодна вийти заміж call lol

Молодой паренек кладет перо в рот... (c)



Калькуляторы подсчитали, что одна ночь может включать в себя только ШЕСТЬ СНОВ. Цвет есть для каждого, и для каждого есть перо.

СИНИЙ – для безопасных желаний, законного сновидения.
ЧЕРНЫЙ – цвет бутлег Вирта, перья нежности и боли, колотая рана вне всяких законов.
РОЗОВЫЙ – цвет Порновиртов, путь к блаженству.
КРЕМОВЫЙ – цвет использованного пера, которое высосано снами. Только синие, черные и розовые перья становятся кремовыми. Производители внедряют эту способность в само оперение, чтобы ты гарантированно вернулся за новыми перьями. Ты получаешь один трип за раз.
СЕРЕБРЯНЫЙ – цвет диспетчеров, разработчиков перьев – тех, кто их создает, покрывает их пленкой, делает ремиксы, открывает двери. Это инструментальные перья, и Кот Игрун собрал коллекцию, за которую и жизнь отдать не жалко.
ЖЕЛТЫЙ – цвет смерти, его следует избегать при любых раскладах. Они – не для слабых. У желтых нет опции выброса. Будьте осторожны. Очень осторожны. Если ты умрешь в желтом сне, ты умрешь и в реальной жизни. Единственный путь наружу – это закончить игру.

Jeff Noon "Vurt"

про кохання та ОНС)



у мене: "-" молочний шоколад smutili

пи.си. лове ю Немі гг heart

баба яга протіф!

сьогодні ледь залізла до автобусу /намбер 1/ і так само з нього вилізла...

висновок: в нау учатсо какіі-та ніправільния студєнти kill

вірнітє карантин!!!!!!!! ah1n1

73%, 8 голосів

27%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

патіряла... ся

вчора зрозуміла, що остаточно втратила всю свою гатішнасть, коли купувала свому кроліко/мужчінє сіно та вітаміни

попросила в тьоті-продавця кульок /аби то всьо додому доперти/, на що отримала несподіване запитання

"а нічіво, што он чьорний?"


о_О

трохи ПіАр-у =)

мій улюблений пост by Perfect_Drug коханець-символ (с)

ти знаєш, що я подумала?...

у серпні буде вже три роки... іноді мені здається, що це було століття (мо і два) тому. а іноді я думаю собі, що це було тільки вчора. курю на даху багатоповерхівки, звісивши ноги вниз, думаю про тебе і про мене. чим ми стали за ці роки? проводжу паралелі і порівнююю... слухай, а це навіть весело!

дивись сюди. колись ти доводив мені, що зелений чай ліпший за чорний. я зі своєю козиною впертістю доводила тобі протилежне, хоча сама не була в цьому впевнена. ти завжди замовляв зелений без цукру, а я - чорний з 1 ложечкою. тепер я п'ю саме зелений і тільки зелений.мо' в мене просто змінилися смаки, а мо' таким чином я просто свого часу віднаходила частинку тебе... ти дорікав мені за впертість і самозакоханість, за дурну манеру чіплятися до слів і надміру різкий характер. що ж, я стала м'якшою, лояльнішою, я навчилася пробачати помилки не тільки собі, миритися з людськими недоліками і перестала вважати свою точку зору єдиновірною...я відпустила волосся, як ти хотів, я почала носити не тільки чорний колір, перестала користуватися парфумами (ти ж-бо так любив запах моєї шкіри)... і ще, і ще... багато дрібниць, які пішли десь разом з підлітковими снами і вересневим вітром... і я зрештою набула того, чого тоді тобі в мені іноді не вистачало.

а ти? ти обрізав волосся і відпустив акуратну бороду. саме так, як я тобі тоді казала. ти одягаєшся зараз з точністю до найменших дрібниць саме так, як я тобі радила. я дорікала тобі за те, що тобі подобається лишатися дитиною. і ти став самостійнішим, у тебе бізнес і машина. ги)) ти став впевненіший у собі і менш довірливий. але і більш вимогливий до людей. ти переставив пріоритети практично так, як вони тоді стояли у мене. і ти тепер практично нічого не боїшся. принаймні, таке складається враження. і ще одне. коли я зустріла тебе нещодавно у кафе, ти пив чай. чорний. з однією ложечкою цукру...