хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Кого випускає універсітет ім. Ярослава Мудрого?

  • 06.12.21, 00:32
На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Так званий Національний юридичний універсітет ім. Ярослава Мудрого випускає якихось недоумків. Крайньою мірою, двоє з них знайшлися в Лисичанську: продажний прокурвор Ступченко (який оселився зараз на Пєтушиному кварталі в Харкові) та т.зв. "суддя" Калмикова Юлія Олександрівна.
Назва цього "універсітету", який випускає юристів і для ОРДЛО (що є доведеним фактом) є знущанням над Ярославом Мудрим. Бо в юридичному універсітеті мають надавати знання законів, а не знання сраколизательства та кришування беззаконня.

Підораси, бля...

На світлині: т.зв. "суддя" Калмикова Ю.О. Цікаво, яким саме місцем вона заробила собі диплома та посаду?

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

16.12.21, 01:26

Університети дають освіту.Вони не призначені для плекання моральності, патріотизму та законослухняності.Тому, не варто у моральній потворності цих персонажів звинувачувати ВНЗ

    26.12.21, 02:07Відповідь на 1 від Дождь!

    Університети дають освіту.Вони не призначені для плекання моральності, патріотизму та законослухняності.Тому, не варто у моральній потворності цих персонажів звинувачувати ВНЗнадто багато випускників цього закладу не знають законів. чи прикидаються, що не знають. чи вони просто коляборанти. але ж вони їх якось закінчили. наприклад, прокурвор Ступченко за тестуванням ледве дотяг до "трійки" за п'ятибальною системою по логічному мисленню. як воно закінчило ЮРИДИЧНИЙ універ, до логіка грає виключну роль?! де та освіта?

      36.12.21, 09:01

      думаю те юристы которые закончили вузы за границей не лучше если работают в нашей внутренней системе? В стае этой и воют и пдвывают У меня есть запись заседания только" ЇЇ не можна оприлюднювати" там судья говорит срать хотела на решения КСУ, при том по русски и это киевская обл. А как тычут дули в камеру, в зале суда и др. Это не институт виноват, ручные судьи выполняют задания свыще, а те верхние поставившие преступные задачи закрывают глаза на шалости.

        46.12.21, 15:21Відповідь на 3 від Рус с Кіja

        думаю те юристы которые закончили вузы за границей не лучше если работают в нашей внутренней системе? В стае этой и воют и пдвывают У меня есть запись заседания только" ЇЇ не можна оприлюднювати" там судья говорит срать хотела на решения КСУ, при том по русски и это киевская обл. А как тычут дули в камеру, в зале суда и др. Это не институт виноват, ручные судьи выполняют задания свыще, а те верхние поставившие преступные задачи закрывают глаза на шалости.за кордоном навчаються дєтішкі суддів та іншої ногменклатури та бариг. в них вже присутнє кастове презирство до всіх, хто розумніший, але не має стільки грошей та зв'язків, як батьки тих дитинчат. Ким, наприклад, став синуля полум'яної революціонерки, стукачки КГБ Вітренко? звичайною продажною лялькою, якій дозволили накраст

          56.12.21, 15:37Відповідь на 2 від BlackPR

          Університети дають освіту.Вони не призначені для плекання моральності, патріотизму та законослухняності.Тому, не варто у моральній потворності цих персонажів звинувачувати ВНЗнадто багато випускників цього закладу не знають законів. чи прикидаються, що не знають. чи вони просто коляборанти. але ж вони їх якось закінчили. наприклад, прокурвор Ступченко за тестуванням ледве дотяг до "трійки" за п'ятибальною системою по логічному мисленню. як воно закінчило ЮРИДИЧНИЙ універ, до логіка грає виключну роль?! де та освіта?Наша система освіти вже давно кульгає на обидві ноги. Що є, то є.

            66.12.21, 16:11Відповідь на 5 від Дождь!

            Наша система освіти вже давно кульгає на обидві ноги. Що є, то є.якщо вона взагалі на ногах, а не раком