хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Смертельне виття

  • 17.09.21, 08:28


Многим знакома эта фотография, на которой ОМОН ''героически побеждает''  ветеранов СА и ВМФ СССР вышедших на митинг в Москве. | OK.RU

 

Нещодавно подивився коцабського фільма «правайну» під назвою «Смєртєльний бой» (крайньою мірою, так воно називається на ютьюбі). Тож спочатку дам коцабського анонсу на ту хвільму, та дещо з моментів. А потім вже трохи розповім про сам фільм.

«По сюжету фильма отряд немцев отступают после сильного поражения. Им проходиться продвигаться в глубь леса, что бы как то выжить. Но их преследуют наши советские войны. В результате наши разведчики их настигают и происходит смертельный бой в котором победить сможет только одна группа солдат.» Це так його анонсують. А тепер – як коментують. Орфографію збережено згідно з оригіналом.

Юра Юра

13 годин тому

захватывающие кино

 

Андройд Андройдыч

13 годин тому

лучшее что я видел!!

 

 

Олег Шевченко

7 годин тому

К сожелению эти ребята могут фору дать нынешьним жителям Волыни!

 

 

Владимир Нижегородский.

12 годин тому

Не про это фильм про что пишешь. И без грамотность.

 

Останній комент відноситься саме до анонсу. Дійсно, трохи не відповідає те, що анонсовано тому, що показано. Сюжет стандартно-коцабський фільмів «правайну»: 1941 рік, німецько-хвошиздські орди захоплюють савєцьку землю й починають звірства. Під роздачу потрапляють й МІСЦЕВІ (!!!) юнаки та дівчатка, що за два роки совєцької окупації так полюбили Сталіна, що миттєво створили більшовицьке підпілля. Звичайно ж, серед них є і євреєць – де ж без них обійтися щирим коцабським інтернаціоналістам!

Розмовляють місцеві на якоїсь жахливій подобі суржику, яку коцаби-режисери намагаються видати за західну українську говірку. Якої, до речі не кожен східняк зрозуміє, а коцабським акторам то й взагалі можна щелепи поламати – це вам не «паляниця» вимовити, це взагалі щось таке, від чого коцабє посатаніють. Хоча, здавалося б – куди далі…

Назву того «підпілля» коцабє бездарно зплагіатили у брехливого, як і всі коцабє, О.Фадєєва: «Комсомольская гвардія», що мало би інтернаціонально доводити до глядачів, що Сталіна та дєдушку Лєніна любили не лише в Краснодоні. Навіть біндьорське населення два роки тому ще зполяченого Луцька вважало СССР своєю Батьківщиною! На жаль, жодного разу у цій беззаперечно геніальній хвільмі жодного разу не пролунало слово «паляниця» в коцабському виконанні, бо була би хоч одна причина посміятися, бо поматюкатися там причин достатньо з самого початку. Починаючи від німецького гауляйтера з типово рязанською пикою та дойче зольдатен, що гідні за віком та статурою хіба що у фольксштурм 1945 року, аніж у німецькі окупанти 1941-го.

Обов’язково присутня курва-полька, яка спить із німецько-рязанським гауляйтером та ублажає його вуха не «калінкой-малінкой», і навіть не «камаринським» (як ви це спочатку подумали), а класичною музикою, яку полюбляє хтивий, начхавший на расові нюрнбергські закони, гауляйтер. Але та полька співчуває більшовикам (мабуть за те, що вони допомогли німцям поставити раком у 1939 році Польщу) і, жертвуючи собою, таки вбиває во славу Сталіна німецького гауляйтера.

 

Спочатку я сприйняв ту хвільму як комедію, але невдовзі вона виявилася тіпа трагічно-скрєпно-пабєдобєсною стрічкою, від якої глядач мав би переповнитися праведним гнівом до всіх гітлерів, біндьор, мусолінів та ще більше зненавидити Україну. Але потім я таки зрозумів, що саме на цих стандартних фільмах виховували тих потвор, що зараз волають «кримнаш» та їдуть до так званих лн, дн та інших дир. Вкорінювати свого парашного «русскаго міра». І саме цим лайном годували населення всього союза нєрушімаго, в сподіванні на тупість та неосвіченість населення, підсипаючи цього добрива під коріння манкуртів та пристосуванців, запроданців та інших юд, що звали до місць свого проживання (точніш – мерзенного існування) «рісскій мір».

Ну, головну тезу теми я розкрив, нерозкритими залишилися тільки міські, але в показаних комсомолок вони надто маленькі й до того ж коцабські, щоби прагнути їхнього розкриття.

На все добре. Смерть московським окупантам!

ОМ!


3

Коментарі

117.09.21, 15:23

    217.09.21, 18:59Відповідь на 1 від Андрій1961

      318.09.21, 14:17

      В кіно Волиняни люблять Сталіна, а насправді Краснодонське підпілля було не комуністичним , а ОУН-івським.
      А ще, в роки Громадянської війни земляки зустріли Клима Ворошилова не хлібом-сіллю, а кулеметами!
      Та і монумент його не так давно фарбою облили - пам'ятають землячки його любов та ласку...
      В Донецьку сквер від ЦУМ-у до Держбанку засіяний могилами "продотрядівців", що склали голови в боротьбі за Радянську владу, грабуючи хліб у селян...
      Московська пропаганда завжди була брехливою!

        418.09.21, 20:20Відповідь на 3 від Леонід

        як землячок вора шмлова можу засвідчити, що разом з розвалом ссср розвалилася і будка, де народився клімент єфремович. Вдячні нащадки спочатку поцупили шифера, потім цеглу, і зараз про будку нагадують лише бетонні блоки, якими ту будку намагалися втримати від впливу часу.

          519.09.21, 01:18Відповідь на 4 від BlackPR

          ...про будку нагадують лише бетонні блоки, якими ту будку намагалися втримати від впливу часу.Мені згадалося що рух потягів по ділянці залізниці біля "Будки Ворошилова" завжди був уповільнений.
          Це було запроваджено не з поваги до "Клима", а з огляду на геологічну будову схилу Донецького Кряжу - небезпеку зсувів. А там є куди падати !!!

          Цікаво пише російська:
          https://ru.wikipedia.org/wiki/Ворошилов,_Климент_Ефремович

          Уильям Буллит (первый посол США в СССР): «Пребывая в приподнятом водкой настроении, советские маршалы Ворошилов и Буденный во время официального ужина хвалились о взятии Киева во время гражданской войны. Ворошилов рассказывал послам, что в городе было 11000 офицеров царской армии с женами и детьми, в то время как красноармейцев было всего 2000. „Мы бы ....

            619.09.21, 01:20Відповідь на 5 від Леонід

            ... „Мы бы никогда не смогли взять город, поэтому мы прибегли к пропаганде. Мы предложили им сложить оружие дабы спасти себя и свои семьи. А после? Мы просто расстреляли всех мужчин и мальчиков, а жён и дочерей отдали для утех солдатам“»

              719.09.21, 09:10Відповідь на 6 від Леонід

              саме так і діяли червоні. в Саратові втопили на баржах у Волзі майже 10 тисяч офіцерів та інших буржуїв, в Судаку в затоці, теж на баржах та якихось пароплавах негодящіх - більш за 10 тисяч. і це не зважаючи на просто втоплених

                819.09.21, 12:45Відповідь на 7 від BlackPR

                саме так і діяли червоні. в Саратові втопили на баржах у Волзі майже 10 тисяч офіцерів та інших буржуїв, в Судаку в затоці, теж на баржах та якихось пароплавах негодящіх - більш за 10 тисяч. і це не зважаючи на просто втоплених2014 в Донецьку попід парканами люди бачили штабеля трупів скручених колючим дротом, але Наші ЗМІ про це мовчать, зато всі промосковські канали верещать про "мальчіка в трусіках" і не на хвилину не припиняють свою брехню

                  919.09.21, 18:40Відповідь на 8 від Леонід

                  а вдруг путєнг абідітца і нападьот?