Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Канібалізм як рушій прогресу

  • 19.01.17, 12:01

Канібалізм як рушій прогресу

Якщо я не помиляюся, ані в Старому, ані в Новому заповітах немає спеціально обговореної теми заборони їсти істот одного з собою виду. Крайньою мірою, мавп жеруть доволі успішно, не дивлячись на те, що вони теж примати. Але ж щодо мавп (вищих приматів!) словосполучення «не вбий» чомусь не застосовується, власне як не стосується цей заповіт й ворогів (яких заповідано «любити»). До теми любові до ворогів ми ще повернемось.

Як цілком справедливо було сказано – канібалізм десь має на увазі, що ворог не є людиною. Але подивимось на війну так, як на неї має дивитись нормальна людина:

- є супротивник, який намагається вас вбити, пограбувати чи ще щось типу того;

- вам зовсім не цікаво бути вбитим або пограбованим;

- ви протиставите намаганням ворога свої сили, аби зірвати його зловісні плани;

- ви перемагаєте ворога;

- вам доводиться проводити утилізацію ворожого падла.

І ось тут постає питання – ЩО РОБИТИ З ВБИТИМ ВОРОГОМ? Закопати в землю, скажете ви. А тепер увімкніть мозок і подумайте:

- ворог витратив певні запаси вашої енергії або/та ваших харчів;

- закопування тіл вимагає подальшого витрачання вашої енергії та вашого часу, який можна було би використати на щось більш важливе для вашої популяції (хоча б на збільшення популяції);

- загальний бенкет зміцнює зв’язок між різними соціальними групами.

Тож з огляду на все це немає сенсу вбивати когось, якщо не бажаєш його з’їсти. Хіба коли м’ясо однозначно не придатне для вжитку. Після «стєкломою» та «бояришніку», наприклад. Але тут – крайньою мірою в християнстві – ми зустрічаємо безглузду, на перший погляд, думку : «возлюбіть ворогів своїх». Як можна полюбити ворога, ніхто не дає жодної підказки. Тож виходить, що любити ворога можна хіба що у вигляді калорійної та поживної їжі. Тим більш, що нам нема чого втрачати – засоби масової інформації ворога вже переконали своє населення в тому, що ми їмо коцапських немовлят. 

То ж є слушна пропозиція: відродити колективні господарства, де налаштувати розведення коцапських немовлят – коцапятники. Кілька вдалих набігів на терени ворога дадуть нам достатньо матеріалу для новітнього худобництва та селекції. І тоді можна буде вповні виконати заповіт щодо любові до ворогів своїх.

2

Коментарі

119.01.17, 12:28

закопування тіл вимагає подальшого витрачання вашої енергії та вашого часу, який можна було би використати на щось більш важливе для вашої популяції Але ж завжди є і будуть полонені вороги. Вони і закопають ту органіку, що колись була їхніми "карєшамі". Підживлений грунт з часом дасть кращі урожаї звичної їжі.

    219.01.17, 12:42Відповідь на 1 від Lulu

    закопування тіл вимагає подальшого витрачання вашої енергії та вашого часу, який можна було би використати на щось більш важливе для вашої популяції Але ж завжди є і будуть полонені вороги. Вони і закопають ту органіку, що колись була їхніми "карєшамі". Підживлений грунт з часом дасть кращі урожаї звичної їжі.цікаво, який насмак кацап? я би скуштувала трішчи з чудним Кянті за 600 долларів....

      319.01.17, 12:49Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

      а я - просто к'янті, без закуски, якщо можна..

        419.01.17, 12:56Відповідь на 3 від Lulu

        а я - просто к'янті, без закуски, якщо можна..ти не гурман

          519.01.17, 13:03

          бл, фсьо, стаю вегетаріанцем! Стрьомно після такого ковбасу їсти

            619.01.17, 13:23Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5

            а я - просто к'янті, без закуски, якщо можна..ти не гурман і не гофман

              719.01.17, 13:53

              Геніально!

                819.01.17, 14:00Відповідь на 1 від Lulu

                закопування тіл вимагає подальшого витрачання вашої енергії та вашого часу, який можна було би використати на щось більш важливе для вашої популяції Але ж завжди є і будуть полонені вороги. Вони і закопають ту органіку, що колись була їхніми "карєшамі". Підживлений грунт з часом дасть кращі урожаї звичної їжі.пленные, кроме женщин, не нужны.

                  919.01.17, 14:01Відповідь на 7 від Міс Марпл

                    1019.01.17, 14:01Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

                    закопування тіл вимагає подальшого витрачання вашої енергії та вашого часу, який можна було би використати на щось більш важливе для вашої популяції Але ж завжди є і будуть полонені вороги. Вони і закопають ту органіку, що колись була їхніми "карєшамі". Підживлений грунт з часом дасть кращі урожаї звичної їжі.цікаво, який насмак кацап? я би скуштувала трішчи з чудним Кянті за 600 долларів....кулинарная книга ниже по ленте

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна