Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

19 червня відбулась телефонна розмова Порошенко з Путіним

  • 20.06.14, 03:35

Президент України окреслив ключові позиції і графік реалізації мирного плану ситуації на сході держави. Петро Порошенко наголосив на необхідності звільнення заручників та встановлення ефективного режиму контролю на українсько-російському кордоні.

Глава української держави наголосив, що разом з припиненням вогню, розраховує на підтримку мирного плану. також П. Порошенко попередив В. Путіна, що в разі подальшої підтримки террористичних організацій ДНР та ЛНР, українські війська після зачистки Донбасу від злочинних угруповань, будут спрямовані на визволення не лише Криму від російських окупаційних військ, алей від окупованих РФ етнічних українських земель.

Президент Росії висловив підтримку зусиллям з деескалації ситуації в Донецькій та Луганській областях, процесу припинення вогню та реалізації мирного плану Президента України. Але ймовірно, що зробив це лише задля того, щоби заполучити певний час для створення на кордоні з Україною своєрідної "лінії Зігфріда" або "Атлантичного валу", сподіваючись відбити визвольний рух українського війська.

6

Коментарі

120.06.14, 04:12

Ну и амбиции...

    Гість: Arcanus

    220.06.14, 09:41

    Після телефонної розмови по примиренню Путін х..ло послав додаткові танки в Луганськ.

      320.06.14, 09:44

      хороший план.

        420.06.14, 19:17Відповідь на 2 від Гість: Arcanus

        Після телефонної розмови по примиренню Путін х..ло послав додаткові танки в Луганськ.бо воно всралось