Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Goodman презентує оновлене меню бізнес-ланчів

Ми додали до обіднього меню бургери та біфштекси! Замовляйте на бізнес-ланч бургери з яловичини, курятини або ягнятини - з картоплею фрі та соусами. Також тепер пропонуємо до обіду біфштекс із курятини чи ягнятини, або класичний яловичий з яйцем, у комплексі з салатом або супом. 

 

Впевнені, що це оновлення сподобається постійним гостям нашого стейкхаусу. Стейки на обід — це завжди прекрасно, але нові страви не менш апетитні та ситні. Для тих же, хто ще не знайомий з кухнею нашого закладу, бізнес-ланч — це чудова можливість спробувати якнайбільше за найкращою ціною. 

 

З 12:00 до 16:00 замовляйте бізнес-ланчі у будь-яких комбінаціях і спробуйте одночасно декілька вишуканих страв від Шефа Goodman за фіксованою ціною. 

 

Ще одна особливість обідів у Goodman, це те, що навіть у час великої завантаженості, ми подаємо гастрономічне задоволення з вражаючою швидкістю. У гостей Goodman мінімальне очікування, бо культ гостя для нас — перш за все. 

 

У стейкхаусі Goodman ви отримаєте не просто бізнес-ланчі. Ми щиро зацікавлені в тому, щоб порадувати вас вишуканими стравами і бездоганним сервісом навіть у рамках короткої обідньої перерви.

 

Ми не знаємо нічого про вашу посаду в офісі, але на бізнес-ланчі в Goodman ви отримаєте найбільші привілеї. 

 

Робіть резерв на обід. Чекаємо на вас у Goodman.


 

Київ, вул. Жилянська, 75

(044) 596 00 00 // (044) 592 31 45

http://goodman.com.ua

0

Коментарі