хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вища освіта без ЗНО – це реально!

Пропустив вступ до університету через незадовільні результати ЗНО? Тепер це не завадить тобі отримати вищу освіту! МАУП разом із Варшавським університетом менеджменту (ВУМ) реалізували спільну програму, завдяки якій абітурієнт має можливість стати студентом одного з найпрестижніших недержавних навчальних закладів України без сертифіката ЗНО.


Повернутися до навчання можливо в будь-якому віці. Зараз така тенденція є досі поширеною у всьому світі. І в 25, і в 35, і, навіть, в 45 люди стають студентами та отримують бажаний фах. Причин для цього багато. Наприклад, людина вирішила круто змінити життя та перейти в іншу сферу діяльності, або завжди мріяла отримати вищу освіту, яку не вдалось опанувати у молоді роки. Або банально – здала ЗНО на непрохідний бал і це зруйнувало всі плани. МАУП разом із Варшавським університетом менеджменту може надати вам прекрасну альтернативу.

 

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів до вступу на спільну польсько-українську освітню програму Варшавського університету менеджменту (Варшава, Польща). Зарахування відбувається на основі атестату про повну загальну середню освіту, або диплому про вищу освіту (для магістрів) та за результатами співбесіди, Зауважимо, що сертифікат ЗНО для вступу до ВУМ не потрібен!

 

Після закінчення першого курсу Варшавського університету менеджменту (заочно, в Україні), кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП чи паралельно продовжити навчання до ступеня бакалавра/магістра в Польщі.

 

Навчання проводиться за такими напрямками:

·         Менеджмент (Економіка та управління бізнесом) (магістратура/бакалаврат)

·         Філологія (бакалаврат)

·         Маркетинг (магістратура/бакалаврат)

·         Інженерія програмного забезпечення (магістратура/бакалаврат)

·         Облік і оподаткування (магістратура/бакалаврат)

·         Фінанси, банківська справа та страхування (магістратура, бакалаврат)

·         Публічне управління та адміністрування (магістратура)

·         Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (магістратура/бакалаврат)

·         Туризм (магістратура/бакалаврат)

·         Психологія (магістратура/бакалаврат)

·         Економіка (магістратура/бакалаврат)

·         Право (магістратура/бакалаврат)

 

Вступивши за спільною програмою МАУП і ВУМ, у вас на руках навіть може бути два дипломи – польський і український. Це допоможе з пошуком роботи у Європі та подвоїть Ваші можливості стати високооплачуваним спеціалістом.




Деталі за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/

0

Коментарі