хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Зустрічай Новий рік у Шинку на Печерську

  • 28.10.19, 11:31

Ранні пташки вже бронюють вільні дати для новорічного корпоративу. У залі “Старе місто” — щоби влаштувати святковий банкет усією фірмою. У "Жоржині” — для затишних, але не менш запальних, посиденьок у вузькому колі вашого відділу. У “Світлиці” - щоб і поїсти, і потанцювати після пари чарок наливочки від шинкаря.

Музика буде грати, офіціанти спритно виносити смачні й запашні страви до вашого столу, а ви палко відсвяткуєте наближення прийдешнього року разом з усім робочим коллективом. Видатна вечірка наближається!

Плануєте гучне святкування? Бронюйте дату, а наш банкет-менеджер допоможе створити святковий настрій. Музиканти, співаки, новорічні інсталяції — за вашим бажанням організуємо для вас будь-яки розваги! Пропонуємо втілити ваші дитячі мрії і запросити в Шинок Діда Мороза чи-то Снігуроньку, яка вручить колегам новорічні подарунки або премії!

Безумовно, під Новий рік накриємо на стіл для наших гостей з особливою щедрістю. Столи будуть ледь триматися під вагою макітр з вареникам, гур дерунів і асорті з відбірних риби та м’яса. А може, з такого приводу потішитеся з колегами молочним поросям?

Їжі і розваг буде багато, гудітиме весь Шинок. Приєднуйтеся до нас, поки ще є вільні передноворічні дати!

Чекаємо на вас у Шинку!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://www.shynok.kiev.ua/

0

Коментарі