хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Відкривай смачні таємниці в Гастролавці Шинку

  • 31.10.19, 16:03

В Шинку ми, за добрим звичаєм, смачно годуємо наших гостей, але й маємо що дати з собою, щоб і рідних пригостили, і знайомим показали, що яких тільки смаколиків не буває в Шинку.

Особлива гордість Гастролавки — домашні вареники, що їх роблять наші вправні майстрині. Тісто в них ніжне й пухке, а начинки і взагалі одна одної краще. Упаковки великі, але радимо купувати одразу пару — солоних і солодких, та й так домашні за мить зметуть все зі столу. Не вірите? Беріть на пробу в ресторані, а коли пересвідчитеся — весь асортимент вареників у Гастролавці до ваших послуг!

А як щодо м’ясних страв? Власноруч у Шинку ми робимо буженину,  кров’янку та домашню ковбасу за сімейними рецептами, які залишаються незмінними протягом поколінь. А на почесному місці в Гастролавці — неймовірно смачне сало у червоних та чорних спеціях. Досвідчені офіціанти нашого ресторана помічають: скільки страв ми не подали б до столу, гості неодмінно бажають ще цих домашніх м’ясних делікатесів! Тому, на завершення вечері, ми з радістю зберемо для вас кошик з домашніми ковбасами, пряною бужениною та ніжною рулькою. Обирайте, що вам до смаку!

Досліджуючи Гастролавку, не обділіть увагою і наших партнерів, українських крафтових виробників. Придбайте для себе і в подарунок справжній мед, дивовижне Київське сухе варення, або домашню консервацію з “Файної грядки”.

І, наостанок, не забудьте про одну з пляшок наших фірмових наливок від шинкаря. Медово-солодкі й перцево-міцні — кому які більше до душі. Рекомендуємо вживати по чарочці для здоров’я та доброго гумора вдома, в гостях та у нашому ресторані!

ШИНОК | ресторан-легенда

бул. Лесі Українки, 28 В

066 507 77 15

https://www.shynok.kiev.ua/

0

Коментарі