Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вища освіта без зно: від мрії до реальності

На сьогодні зовнішнє незалежне оцінювання – це не тільки перевірка знань школярів, а й перепустка до ВИШу для усіх майбутніх студентів. Для підлітка підготовка до такого відповідального процесу – це справжнє випробування та стрес, який часто заважає сконцентруватися і вдало скласти іспити. До того ж не варто приховувати, що система перевірки знань ЗНО ще й досі є недосконалою.

Можливо ви в дорослому свідомому віці вирішили отримати першу вищу освіту, чи уявляєте ви себе зі шкільними підручниками з української мови під час підготовки до ЗНО? Певно, що ні. Проблема вступу до ВИШу за відсутності сертифіката також торкнулась і тих, хто з поважних причин у свій час обрав роботу замість навчання в інституті чи віддав перевагу створенню сім’ї та материнству. Але життєві обставини, як і пріоритети, змінюються, і потреба у вищій освіті відчувається гостріше.

Ми маємо відповідь для тих, хто не уявляє собі, з чого почати свій шлях до омріяної вищої освіти! Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти в Польсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до цього культурно-освітнього центру не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі,кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеня бакалавра в Польщі.

Навчальний процес у культурно-освітніх центрах ведеться за такими спеціальностями: 
• Політологія
• Філологія
• Правознавство
• Управління бізнесом
• Облік і аудит
• Країнознавство
• Право (магістратура)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу, як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/.
Приходьте до МАУП та втілюйте свої мрії в реальність! 
Осінній набір вступників триває до 30 вересня. Поспішайте за своєю мрією до МАУП!

Київ, Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47


0

Коментарі