Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Початок вступної кампанії в МАУП: приходь на День відкритих две



Друзі, ви ж пам’ятаєте, що вже 12 липня розпочинається всеукраїнська вступна кампанія 2017 року? Саме з цього дня вищі навчальні заклади України приймають від абітурієнтів документи для вступу - в електронній або паперовій формі. Прийом заяв та документів від вступників закінчиться 20 липня для осіб, що вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів та 26 липня - для осіб, що вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Якщо ж ви ще й досі не визначилися з майбутньою Альма-матер, тоді запрошуємо вас вже в цю суботу, 15 липня, завітати на День відкритих дверей до найбільшого недержавного ВНЗ країни. В цей день свої двері для відвідувачів відчинять Міжрегіональна Академія управління персоналом, Деснянський Інститут МАУП, Деснянський економіко-правовий коледж при МАУП, Економіко-правовий технікум при МАУП, а також численні інститути Академії по всій країні. Ви матимете можливість відвідати омріяний ВИШ, визначитися з формою навчання та спеціальністю, і одразу ж подати документи на вступ! Окрім того, на Дні відкритих дверей ви отримаєте знижку в 20% на сучасну європейську освіту!

Саме 15 липня ви матимете змогу ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії, поспілкуватися з її співробітниками, а також обрати свій шлях професійної кар'єри. Навчання в МАУП дає вам можливість опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права, фармації, державного управління тощо. Якісна профільна освіта, отримана в МАУП, допоможе вам стати затребуваним і високооплачуваним фахівцем і побудувати успішну кар'єру.

Нагадуємо, що Академія має власні регіональні відділення та філії майже в сорока містах по всій Україні. Це дасть вам змогу отримати вищу освіту, не покидаючи рідного дому, навчатися та професійно розвиватися в знайомому місті поруч із сім’єю та друзями. Більше інформації про регіональні відділення МАУП ви можете отримати за посиланням: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/regionalni-pidrozdili

І головне – у вас є чудова можливість отримати вищу освіту без сертифікату ЗНО, вступивши до Польсько-Українського культурно-освітнього центру при МАУП: http://bezzno.maup.com.ua/

Зареєструвавшись на нашому сайті http://od.maup.com.ua/, ви автоматично отримаєте знижку 20% на навчання! Використайте свій унікальний шанс, відвідавши День відкритих дверей в МАУП 15 липня! Чекаємо на вас!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/

0

Коментарі