хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

«Батьківська хата» запрошує зігрітися після купання у ополонці н


 

Новорічні свята добігають кінця. Як співається в коляді: «А той третій празник – Святе Водохреща». Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан, або Водохреща і відзначають його 19 січня.

Вважається, що на Водохреща вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби. Центральне місце на Водохреща займають обряди, пов'язані з водою, і один з них - купання в ополонці.

Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей відновити сили та енергію після купання у водохресній ополонці та відсвяткувати закінчення Різдвяних святок.

Коли в небі засяє вечірня зоря – у «Батьківській хаті» на Вас чекатиме щедрий святковий стіл. Одразу пропонуємо замовити гарячі закуски – баклажан запечений з томатами і сиром сулугуні, домашньої ковбаски чи кров’яночки, або ж рум’яні млинці з м’ясом та сметанкою.


Поки Ви насолоджуєтесь смаком цих неймовірних страв, бренд-шеф еко-ресторану «Батьківська хата» вже готує для вас фірмову гарячу сковорідку - справжній шедевр української кухні завдяки своїй простоті та неповторності смаку. Козацька порція, з якою впоратися під силу тільки справжнім богатирям.

Також пропонуємо спробувати реберця молодої свинки в медово-гірчичному соусі, коропа запеченого з помідорами, або качину грудку під вишневим соусом. Насичений смак та аромат цих шедеврів кулінарії ні з чим не зрівняний.


Зігрітися, відновити душевні та фізичні сили допоможуть фірмові напої «Батьківської хати». Келих ароматного глінтвейну огорне теплом. Обов'язкові інгредієнти глінтвейну: кориця, гвоздика, тертий мускатний горіх – справжнє джерело цілющих властивостей. Для тих, хто любить поміцніше, пропонуємо чарочку «Хреновухи». Випиваєте і, як казав класик, «випий ось цієї настоянки чарчину... і закинь свою журбу за спину,— все буде так, як того твоя душенька бажає...».


Нехай купання на Водохрещу принесе Вам благе зцілення та здоров’я! Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata


 

 

0

Коментарі