Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Веселий дитячий День народження в еко-ресторані «Батьківська хат


День народження – одна з найбільш довгоочікуваних подій у житті кожної дитини. Це день, коли немає нічого неможливого і здійснюються найзаповітніші мрії. Запрошуємо відсвяткувати День народження Вашого малюка в заміському еко-ресторані «Батьківська хата»!


Ми знаємо, як подарувати дітям гарний настрій, позитивні емоції та неповторні враження. Професійний аніматор підготує сценарій Дня народження з урахуванням вікових особливостей іменинника та його маленьких друзів, а також побажань батьків. Будьте впевнені, свято у «Батьківській хаті» стане незабутнім днем у житті Вашої дитини та залишить у пам’яті яскраві спогади.


У заміському комплексі є все для веселого дитячого свята: ігровий майданчик, гірки, пісочниці, гойдалки, дитяча кімната, аніматор із конкурсами та іграми, караоке та багато інших розваг.Якщо Ваша дитина цікавиться фізикою чи хімією, ми із задоволенням підготуємо наукову шоу-програму.Малюк у захваті від героїв мультиків, наприклад, «Губка Боб» чи «Лунтик»? Вони обов’язково завітають до нього на День народження та привітають іменинника. До кожного дитячого свята ми підходимо індивідуально та ретельно готуємося. Вам залишиться тільки насолоджуватися чаруючим видовищем.

Та яке ж свято без іменинного торта? Кондитер еко-ресторану «Батьківська хата» допоможе зробити кульмінацію Вашого торжества незабутньою! Його віртуозна майстерність із виготовлення дитячих багатошарових тортів і десертів задовольнить найвибагливіших ласунів! Ви можете замовити будь-яку форму та дизайн. Торти тільки на натуральній основі: зі свіжих фруктів, яєць, масла і борошна найвищого ґатунку. Оригінальне оформлення та смак справжнього домашнього торта зроблять свято особливим!Та й це ще не все! Спеціально на святкування дитячого Дня народження ми даруємо знижку іменинникам – 10% на все меню!Ваші діти надовго запам'ятають феєричне свято, де вони самі стануть чарівними героями дитячої мрії.Чекаємо на Вас і Ваших малюків!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

https://www.facebook.com/BatkivskaHata


0

Коментарі