хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вітамінний дарунок осені – золотавий гарбуз у еко-ресторані «Б



Осінь впевнено вступає у свої права та яскраво прикрашає кулінарний стіл. Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує справжніх гурманів спробувати нові осінні кулінарні шедеври, головним героєм в яких виступає король цієї осені – золотавий гарбуз!

Після спекотного літа, яке радувало багатством різноманітних овочів та фруктів, настає осіння прохолода. У цей час необхідним компонентом раціону любителів смачних частувань є вітаміни. Гарбуз – ідеальний помічник, адже є лідером за вмістом корисних речовин. Він багатий на вітаміни групи В, C, E, D, РР і навіть рідкісний вітамін T, який впливає на обмінні процеси в організмі. Крім того, цей овоч містить велику кількість каротину, клітковину та яблучну кислоту, а також солі, мідь, залізо і фосфор. Гарбуз здатен забезпечити організм необхідними речовинами, сприяючи поліпшенню настрою, поновленню сили та енергії.

Це незамінний продукт для тих, хто піклується про своє здоров’я та дотримується здорового харчування. Крім цього, гарбуз надзвичайно смачний! Особливо в руках нашого бренд-кухаря! Будьте впевнені, такого Ви ще не куштували!

На перше пропонуємо спробувати гарбузовий крем-суп! Дуже смачна страва, про яку прийнято говорити «приготовано як для себе».


Хіт сезону – гарбузова каша! Вона здатна зарядити Вас енергією на увесь день. Причому, така страва добре підходить і для сніданку, і для обіду, і для вечері.


На десерт варто замовити «Гарбузове чудо». Цей десерт дійсно творить дива, адже його інгредієнти – гарбуз, чорнослив, ізюм, гарбузове насіннячко, мед і горішки – не тільки смачні, але й нереально корисні.


Мікс вітамінів – це наші осінні фреші. Спробуйте гарбузово-апельсиновий та гарбузово-яблучний. Ці яскраво помаранчеві напої прийдуться до смаку навіть найвибагливішим гурманам.

Завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата» та переконайтеся в неперевершеності смаку наших страв!

Внесіть у свою осінню гаму нотку помаранчевої насолоди!

Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

http://www.facebook.com/BatkivskaHata

 

1

Коментарі