Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Весела «Маївка fest» по-українськи в еко-ресторані «Батьківська



Наближаються довгоочікувані травневі свята - чудовий привід, аби вирватись із задушливих офісів і чкурнути на природу, прихопивши родину, друзів та гарний весняний настрій. Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей на незабутню веселу «Маївка fest» по-українськи, яка відбудеться з 1 по 10 травня!

На Вас чекає затишна домашня атмосфера в мальовничому куточку соснового лісу, свіже повітря, ароматні страви і все це у 15 хвилинах їзди від Києва. 
Головною принадою свята стануть ексклюзивні страви за старовинними рецептами української кухні, приготовані виключно з екологічно чистих компонентів: український борщ з реберцями молодої свинки, телятинка з овочами, короп запечений з помідорами… І, звичайно, шашлики. Як на маївці обійтися без шашликів? Ми впевнені, що ця страва не залишить Вас байдужими! Добре промариноване м’ясо буквально тане у роті, залишаючи ледь вловимий присмак вина та овочів. Ця страва чудово підійде для гарної компанії та душевної бесіди!
Крім цього, приємно порадує гостей смачне мангал-меню ресторану! До нього увійшли неймовірно апетитні страви з м’яса, риби, овочів, що у поєднанні з делікатесними соусами та приправами подарують Вам незабутні враження від їжі!
Поринути у святкову та веселу атмосферу відпочинку Вам допоможе наша привітність та комфортна інфраструктура ресторану.
Весело зустрічаємо весну в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). 
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.


0

Коментарі