Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Кампанія «Косіор. Знай "героя" в обличчя»

Сьогодні, 03 червня 2012 року, як і було заплановано раніше, спілкою людей, котрі називають себе Активісти Кривого Рогу, відбулася кампанія «Косіор. Знай "героя" в обличчя». Мета акції - пізнавальна, ціль якої - донести до людей інформацію про те, хто такий Станіслав Косіор, щоб люди знали, на честь якого героя в лапках названа одна з центральних вулиць міста. Листівки, якими були обклеєні двори по однойменній вулиці починаючи від Стріли закінчуючи Восходом.

— Мені прикро, що наші люди політично та історично погано освічені. Більшість людей, котрі мешкають на вулицях Косіора, Постишева, Муравьйова та тому подібних, навіть не знають, ким були ці люди. Їх треба знати та пам'ятати, адже саме під їх керівництвом було знищено не один мільйон наших мирних співгромадян. Дуже прикро, що у нашому місті є такі назви вулиць. — каже Андрій, організатор акції. Також організатори приносять свої щирі вибачення громадянам, котрим дані листівки принесли дискомфорт, хоча теоретичного такого не має бути. Ось, кому цікаво, декілька фото:




UPD. Про акцію писали онлайн газети. Доречі, їм не підказували, самі знаходили і постили нас. Ось деякі з них (ахтунг! коментарі відображають сутність більшості мешканців нашого міста!):
  1. Сайт КР Лайф
  2. Сайт 0564.ua
  3. Сайт kr2012
4

Коментарі