хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Muza78

попередня
наступна

Щеплення

  • 15.10.21, 22:29
Для України.
Якщо примушують до вакцинації. Алгоритм дій.
1. Вакцинальний статус є лікарською таємницею згідно ст. 39-1 ЗУ «Основи законодавства України про охорону здоров'я». Можна сказати, що не обговорюєте щеплення з ким би то не було, а тільки з лікарем.
2. В Україні є 6 обов'язкових щеплень згідно ЗУ «Про санітарно-епідеміологічної благополуччя» і ЗУ «Про захист населення від інфекційни хвороб» (від кору, коклюшу, дифтерії, правця, поліомієліту та туберкульозу) на випадок оголошенної епідемії за наказом головного санлікаря (але у нас в країні немає такої служби на сьогодні (є головний санлікар без служби) і немає оголошенної епідемії з відповідною статистикою)
Тобто питання потрібно задати наступні:
• 2.1 Де наказ по лікарні (від головного лікаря), по школі (від директора), по підприємству (від директора) вакцинуватися працівникам - НЕ лист, НЕ повідомлення, НЕ повідомлення головам адміністрацій, НЕ постанова Кабміну про охоплення / переведення шкіл на дистанційку, а саме Наказ вакцинуватися певній категорії працівників.
У цих законах також прописано, що представники професій, пов'язаних з ризиком поширення інфекцій, повинні робити щеплення. АЛЕ Списку професій НЕМАЄ. Відповідно нехай покажуть НАКАЗ вакцинуватися від Ковід-19
• 2.2 Де наказ головного санлікаря вакцинуватися?
• 2.3 Де документ про оголошення епідемії?
• 2.4 Де щеплення від Ковід-19 в календарі щеплень / списку обов'язкових щеплень?
3. При відсутності НАКАЗУ по лікарні, по школі, по підприємству - ніяких підстав для санкцій НЕМАЄ. І немає такої статті про звільнення, як за відсутність щеплення. Тобто продовжуєте ходити на роботу, інакше в разі невиходу на роботу - поставлять прогул і тоді буде підстава звільнити. Самі нічого не підписуйте, навіть відмови. Якщо вже підписали - не страшно.
Ні в якому разі не пишіть заяву на звільнення або якісь пояснювальні. Нехай спочатку покажуть наказ. Ви не зобов'язані відповідати на усні повідомлення або повідомлення по Вайберу, не пов'язані прямо з Вашою робочої діяльністю. І не зобов'язані розголошувати Вашу лікарську таємницю.
ТАКОЖ: Просто цікаво побачити ряд документів:
- Сертіфікат якості на препарат.
- Відомості про виробника препарату.
- Документи, ліцензії виробника препарату.
- виписка з ЕГРЮЛ / ЕГРІП.
- документи про допуск і акредитацію фірми.
- дійсні ліцензії фірми.
- Сертіфікати випробувань препарату.
- Побічні дії препарату.
- Документи про страхове покриття при наслідках
- Документи особи, яке прищеплює.
МОЖНА також взяти:
ПИСЬМОВЕ ЗАЯВА ПРО ТЕ, ЩО З ВАМИ нічого не станеться після уколу, це обов'язкова умова !! НІХТО ТАКЕ НЕ НАПИШЕ ...
Роздрукуйте цю вимогу і видавайте ПІД РОЗПИС тим особам, хто хоче запропонувати Вам зробити сумнівну вакцину.
КОЖЕН ВИПАДОК ПРИМУСУ До ВАКЦИНАЦІЇ - ДОКАЗ АФЕРИ
Якщо навіть видадуть незаконний наказ по підприємству - тоді йдете і пишете в прокуратуру, і заявляєте про порушення своїх прав, апелюючи статтями з Конституції (ст.19, ст.28) і Нюрнберзького кодексу, Кримінального кодексу (ст.142, 161, 356 самоправство , 365 перевищення влади або службових повноважень, ст. 442 Геноцид (карається терміном від 10 до 15 років або довічне ув'язнення).
Закони та укази виконавчої влади (Постанови Кабміну, Листи, Розпорядження) не можуть бути вище Конституції і законів. А закони повинні відповідати Конституції ст.8.
Конституція є Основний закон прямої дії.
Навесні 2021 року Верховна Рада України прийняла закон, який передбачає звільнення виробника від відповідальності за будь-які наслідки після щеплення від COVID-19. Вся відповідальність за побічні дії від цієї вакцини лежить на людині.
1

Коментарі