хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

«Ми підемо звідси, коли нам скажуть: Кавказ незалежний»

  • 20.12.10, 10:37

Після серії масових безладів в Москві і Санкт-Петербурзі, пов'язаних з міжетнічною напруженістю, Російська служба Бі-Бі-Сі розпитала представників різних етнічних діаспор, як вони почуваються в цих містах. Більшість з них говорять про ворожість оточуючих, але виїжджати, проте, не мають наміру. «Ми відчуваємо, де б не з'являлися, через свою роботу або [коли] кудись заходимо, якесь недоброзичливе, вороже ставлення, тому що я є не росіянином, слов'янином, а представником одного з народів Кавказу, відповідно це явно відбивається. Дуже напружена ситуація. Мені сьогодні розповідав один мій близький друг, коли співробітник міліції підходить і прямо говорить: як я ненавиджу вас і не хочу, щоб ви жили в Москві. Ми в очікуванні якихось подій. Я вважаю, що це нагнітається і владою теж, вчора [16 грудня] ми слухали звернення прем'єр-міністра, створюється враження, що влада живе за своїми законами, а ми будемо вимушені захищати себе. І ми готуємося до цього. Ми не дозволимо знущатися з нас, представників кавказьких народів або азійських народів. Нам доведеться об'єднуватися — об'єднуватися, щоб самим захистити себе. [Якщо вони] потрібні — ми приведемо сюди свої регіони, свої села, аули піднімемо. Але треба владі екстрено вживати заходів. Це не наша столиця? Тоді хай скажуть, ми житимемо у власних столицях. Або нас захистять, забезпечать порядок, щоб всі один до одного ставилися нормально, або ми почнемо самі себе захищати і нікого слухати не будемо. Нікуди звідси ми не підемо. Це наша столиця. Ми підемо звідси, коли нам скажуть: Кавказ незалежний, живіть, як хочете, ви не наш народ. Якщо Росія асоціюватиметься з росіянами, виключаючи нас, неросіян, тоді ми підемо. А так — ні.

 

Джерело: Даймохк

13

Коментарі

120.12.10, 11:40

"Тоді хай скажуть"

Им уже на всех языках это сказали

    220.12.10, 14:44

    Нехай ще підуть з України

      320.12.10, 14:49

      Кавказ незалежний! Слава Україні! А "падло" є у всякої нації!

        420.12.10, 15:01Відповідь на 3 від КРИВОРІЖЖЯ

        Воно так, але таке враження, що ви з ними особисто тісно не спілкувались. Маю на увазі Кавказ та чеченів в першу чергу. Кажу, як другу - чеченів -НАФІГ! Може серед них і є нормальні, але в очевидь вони залишились вдома.

          520.12.10, 15:07Відповідь на 4 від Танк_

          Я завжди, в кінці кінців, за своїх! Я українець! Але чим більше незалежних країн від Россії, тим менше часу вона буде приділяти українській незалежності!

            620.12.10, 15:22Відповідь на 5 від КРИВОРІЖЖЯ

            Це точно, але чечени то окремий розклад. Хочте вірте, хочте - ні, але на прикінці 92-го, здається, у Києві була справжня бандитська війна. Чечени хотіли "взяти Київ" так, як вони раніше вже взяли Москву. Але зась, не вийшло! Місцева "братва", за негласної підтримки влади дала належну відсіч зазіханням. Ви скажете, яка різниця, бандит є бандит. Так то воно так, але не зовсім...

              720.12.10, 15:28Відповідь на 6 від Танк_

              Згоден! Особливо з останнім! Я за своїх!

                820.12.10, 15:29

                З росiянами нiкто не хоче жити

                  анонім

                  921.12.10, 04:12Відповідь на 5 від КРИВОРІЖЖЯ

                  Я завжди, в кінці кінців, за своїх! Я українець! Але чим більше незалежних країн від Россії, тим менше часу вона буде приділяти українській незалежності!
                  все намного хуже... речь идет не только об отсоединении кавказа, но о создании русских - национальных автономий, а вот на ытом поприще они как раз и собираются разгулятся за счет Беларуси и Украины...

                  Другими словами, Путин "продул" Кавказ, а отигриваться будет на словянских братьях...

                    Гість: Мольфар01

                    1021.12.10, 06:07

                    Служив з чеченами у війську (радянському) серед них жодного порядного так і не побачив. Але нам варто у них повчитися патріотизму та згуртованості. За свого битимуться не на життя, а на смерть. Радує те, що кацапстан починає потроху розвалюватися. Звільнимося від тиску цих ординців, коли виметемо із нашої землі кодло Хама Бандюковича.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна