хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Yuriy1976

попередня
наступна

Реєстрація, прописка у Києві через Дію



Плюси послуги прописка через Дію, враховується чи ні наявність у паспорті друку про прописку, залежність реєстрації за регіональним принципом в Україні. Адміністративне покарання за відсутність реєстрації понад місяць. Як легко отримати прописку у Києві. Головне, що потрібно знати іноземцям про правила реєстрації в Україні та відповідальність за порушення цих правил.

Послуга прописки через Дію має як плюси, так і мінуси, оскільки технологія ще досить сира і вимагає доопрацювання. Є можливість отримання послуги прописка у Києві через Дію лише обмеженій кількості громадян України, а саме – жінкам, мамам з дітьми, пенсіонерам. Таке обмежене коло користування виходить через наявність військового стану, оскільки ще не підтягуються в Дію документи, які підтверджують постановку на військовий облік чоловіків, так само поки що не можлива реєстрація онлайн-іноземців. Однак, переваги послуги прописка у Києві через Дію очевидна, оскільки відсутні витрати часу на відвідування Адміністративних установ, не потрібно заповнювати багато паперових форм, стояти у чергах.

Послуга прописка в Києві через Дію може бути здійснена лише за десять хвилин часу, за наявності смартфона, який повинен мати інтернет-з'єднання та встановлений додаток Дія. Декілька кліків у смартфоні, і Ви вже змінили свою адресу реєстрації, однак, хоч Дія самостійно підтягує необхідні дані про заявника послуги, все одно відділ реєстрації місця проживання повинен перевірити дані та підтвердити або скасувати прописку. Потім можна сформувати довідку про прописку прямо у додатку та вивести її на друк. Ця довідка має код, що підтверджує наявність чи відсутність прописки у громадянина. Довідка про прописку роздрукована через телефон і довідка про реєстрацію місця проживання, отримана в Адміністрації, мають однакову юридичну силу.

Нині, хоч реєстрація вже й не має ключового значення для життя в Україні, і не має такої стримуючої міграцію сили, як це було до розвалу Союзу, але все одно у багатьох сферах нашого життя, ми змушені на його звертати увагу. Якщо немає штампу про реєстрацію в паспорті, то просто не приймуть документи до посольства для відкриття віз, не зможете поставити на облік Ваш автомобіль, не зможете отримувати соціальну допомогу, ту ж пенсію, і багато інших благ для осіб, які не мають прописки, будуть недоступні. Потрібно враховувати й те, що прописка має регіональну належність, чи діє у конкретному регіоні, в якому Ви зареєстровані. Якщо Ви живете у Києві, а прописку маєте у Сумах, то для того, щоб поміняти той самий паспорт або вклеїти фото, потрібно спочатку отримати прописку, і лише потім здійснювати заплановані дії. Як же зареєструватися в Києві, якщо у Вас немає власної нерухомості чи ні друзів, які можуть допомогти у цій справі? Відриваємо інтернет пошук та за словами прописка Київ - знаходимо безліч корисної інформації на цю тему. Основне, що потрібно знати за пропискою – якщо Ви не прописані більше тридцяти днів, то потрібно сплатити штраф у розмірі сорока гривень та оформляється протокол при наступній реєстрації. 

Процедура реєстрації останнім часом неймовірно спростилася і займає лише добу (за законом), на практиці від дня до п'яти робочих днів. Реєстрацією займаються місцеві органи влади, переважно адміністрації, а не МВС, як було донедавна. Зніматися з попереднього місця прописки та брати відкріпний талон вже не потрібно, оскільки під час реєстрації Вас знімуть автоматично з минулого місця та зареєструють на нове одночасно. Іноземним громадянам прописатися потрібно тільки після того, як буде отримано посвідчення про ВНП за тридцять днів, якщо не встигнуть - накладається штраф від 1700 до понад 12000 гривень, і після оплати все одно необхідно в найкоротший час здійснити реєстрацію. Якщо ж ця умова буде не виконана, то іноземець набуває статусу нелегала, і підлягає депортації із забороною на в'їзд в Україну більше ніж на два роки.

Більш детальну інформацію про реєстрацію, послугу прописка в Києві через Дію, декларації місця проживання можна отримати на нашому ресурсі:

0

Коментарі