Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Кам’янському захопили берег

  • 29.05.21, 16:10

У місті Кам’янському, можливо, самовільно захопили берег під розміщення ресторанів, які можуть належати Олександру Спектору
Журналістами Інформаційного Агентства  «Антикорупційна правозахисна Рада» проводиться розслідування стосовно дотримання вимог земельного та будівельного законодавства. До нас надійшла інформація, що свідчать що у місті Кам’янському, можливо, самовільно захопили берег. Скоріш за все, закоплені ділянки пов’язані із відомим у місті підприємцем – Олександром Спектором.

Цього разу ми  дослідили земельні ділянки, які розташовані на вулиці Набережна, 2 та Портова, 2А  міста Кам’янське.

Під час огляду земельної ділянки на вулиці Набережна, 2, було встановлено, що за вказаною адресою розміщений ресторанний комплекс «Leto». Який працює у повну силу.

Згідно даних публічної кадастрової карти цільове призначення земельної ділянки з кадастровим номером 1210400000:01:002:0162 – будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

Вид використання земельної ділянки – для розміщення будівлі водної бази. Ресторанний комплекс «Leto» мало нагадає об’єкт, де люди займаються спортом.
Форма власності земельної ділянки – комунальна.

Ми з’ясували, що  право оренди земельної ділянки належить   Олександру Спектору та Наталії Шандрі. В Кам’янській мерії нам повідомили, що 31.01.2014 Олександру Спектору та Наталії Шандрі надано в користування земельну ділянку площею 0,4527 гектари. Земельну ділянку надали для розміщення водної бази, розташовувалася земельна ділянка на вулиці Набережна, 2, де зараз працює  ресторан «Leto».

За інформацією міській раді за період з 15.11.2011 по теперішній час містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки не надавались. Також у реєстрі відсутні  будь-які відомості про видачу дозволу на виконання будівельних робіт та вводу в експлуатацію будівельного об’єкта. Хоча без цих документів вести будівництво, а потім експлуатувати зведений об’єкт заборонено. Втім ресторан «Leto» працює і приймає відвідувачів.

Таким чином, виходячи із вищевикладеного, можна зробити висновок, що у Кам’янському в обхід закону захопили берег. Причетними до цього можуть бути Олександр Спектор та Наталія Шандра.

Бізнесмени самовільно займають частину земельної ділянки (землі водного фонду України), де самовільно збудували ресторанний комплекс «Leto».
Також нам вдалося побувати біля ресторанного комплексу «Європейський», який знаходиться на вулиці Портова, 2А міста Кам’янське. На ділянці, де розташований ресторан «Європейський» відсутній кадастровий номер.

Згідно відповіді Кам’янської міськради  у 2014 році ТОВ «Астрон-Дніпро» (ЄДРПОУ 30482163) надано в користування земельну ділянку на вулиці Портова, 2А. Площа ділянки складала 0,0860 гектари, сама ділянка призначалася для розміщення об’єкта харчування. Але містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки не надавались.

Також відсутні будь-які відомості про видачу дозволу на виконання будівельних робіт та вводу в експлуатацію об’єкту на вулиці Портова, 2А. Знов маємо ситуацію, коли у Кам’янському захопили берег і зробили це в обхід закону.

ДЕТАЛЬНІШЕ (ДОКУМЕНТИ) https://com1.org.ua/u-kam-ianskomu-zakhopyly-bereh/
1

Коментарі

129.05.21, 22:18

То вони ще мало землі захопили. Під комплекс треба 3.3 ГА землі. Щоб і помідорчики свої були і наймити з Таджикістану мали гуртожиток. Головне, щоб там, поблизу перехресття, з годом, не виявили радіоактивного з іншими службовцями захоронення. А так то чого - хай будують.