Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бійня в дніпрі

  • 28.04.21, 15:04

Бійня не один рік в обхід українського законодавства працювала в Дніпрі. Підприємство, де вбивали та обробляли туші свиней, пов’язують з Сергієм Касьяновим
Про те, що бійня працює і розташована саме в Дніпрі журналістів Інформаційного агентства «Антикорупційна правозахисна рада» повідомили дніпряни. Містяни розповіли, що довгий час потерпають від нестерпного запаху, джерело якого, за їх словами, знаходилося на вулиці Краснопільська, 31.

З виїздом на місце було встановлено, що в радіусі скотобійні стоїть їдкий специфічний гнилісний запах, який створює нестерпний сморід. При цьому сморід добре чутно саме за межами підприємства. До того ж нашій знімальній групі вдалося зафіксувати фуру зі свинями, яка заїжджала на Краснопільську, 31. Окрім цього охоронці сусідніх ділянок повідомили, що на вказаній території окрім забою живих свиней, здійснюються реалізація свинячих туш.

Нами було встановлено, що зазначена бійня в Дніпрі належить ТОВ Наукове-виробниче підприємство «Промвок» (ЄДРПОУ 21917292). Керівник – Олександр Новиков. За даними аналітичної системи YouControl кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Промвок» є компанія «КейЕсДжи Агрікалчурел енд Індастріел Холдінг Лімітед». Пряме відношення до вказаної компанії має Сергій Касьянов, який, в тому числі, займається розведенням та продажем свиней.
В реєстрі висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи, виданих Держпродспоживслужбою, висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи видані за заявою ТОВ «Промвок» відсутні. Тобто бійня на вулиці Краснопільській, 31 працює без встановленої санітарної зони. І ця практика продовжувалася роками.
В ході перевірки ТОВ «Промвок» було виявлено низку порушень.

0

Коментарі