хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Квартири за мільйон ЖК Женева

  • 12.04.21, 14:56
Квартири за мільйон ЖК Женева
В Дніпрі продовжується забудова історичних ареалів. На місці пам’яток історії та культури з’явився ЖК «Женева» та квартири за мільйон.
Історичний ареал нашого міста «Центральний» найбільш ласий для забудовників. Розважальні центри збудовані в центрі найбільш відвідувані. А в нових житлових комплексах, як ЖК «Женева», продають квартири за мільйон.
В історичному ареалі Дніпра почалось будівництво ЖК «Женева», де квартири будуть продаватися  за мільйон. Співвласників зазначеної новобудови деякі ЗМІ пов’язують з Корбаном Г.О. та Гуфманом Г.Л.. Також, можна припустити, що «дружні» стосунки забудовника з міськрадою – незаперечний факт. Адже, мешканці, бізнесмени міста знають як складно отримати необхідні документи на зведення навіть малої архітектурної форми. Тобто, для більшості громадян, фактично, нереально отримати дозволи на будівництво навіть маленького житлового будинку, гаражу, крамниці…

А тут ми бачимо швидке зведення ансамблю комерційних та житлових будівель, зміну меж історичного ареалу, зміну червоної лінії вулиці, знищення пам’ятки місцевого значення, тощо.
Так, на вулиці Костомарівській 22 з 1910 року знаходилась будівля лікарні Червоного хреста. Ця будівля входила в перелік пам’яток місцевого значення. Також вона знаходилась в історичному ареалі «Центральний».
Але чи могли ці обмеження зупинити ТОВ «Будівельно-монтажне товариство «Дніпро» від зведення нового житлового комплексу?  Схоже, що ні, адже в  ЖК «Женева» квартири можна продати дорожче ніж за мільйон.

Спочатку рішенням Дніпровської місцевої ради земельні ділянки під будівництво були передані (в тому числі ті де розташована лікаря Червоного хреста) ТОВ «Будівельно-монтажне товариство «Дніпро».

У зв’язку з тим, що будівництво планувалось здійснювати в межах історичного ареалу, в рішенні про передачу були прописані обмеження. Проект землевідведення був погоджений з Управлінням культури, національностей і релігії Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
0

Коментарі