хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

«Сучасні» методи бандитської влади України

Мільйонні хабарі або мільйонні збитки для народу України - два головних методи, за допомогою яких провладні бандитські сили вербують  лже-депутатів-опозиціонерів. Існує тыльки цы два  основних способи, за допомогою яких бандитська влада сколочує в брехливій Раді свою більшість.
Для опозиціонерів літо цього року в прямому сенсі стане гарячим - внаслідок канікул дюжина нардепів з опозиції опинилася під тиском бандитської влади.



Це найбільший "пул" потенційних перебіжчиків у нинішньому парламенті.
На думку лідера фракції Батьківщина Арсенія Яценюка, полювання на чужі мандати здійснюють лже-секретар Радбезу бандит і злодій Андрій Клюєв і перший віце-прем'єр-міністр злодій і брехун Сергій Арбузов.
За нашими даними в хід йде як прямий підкуп, так і вплив на ділові інтереси депутатів. Таким чином бандитська влада намагається до осені створити у Верховній зРаді стійку провладну більшість!   І найголовніше - опозиція цьому ніяк не перешкоджає!
За час роботи нинішнього скликання опозиція в особі Батьківщини … а  вона вже позбулася десяти мандатів, володарі яких тепер співпрацюють з регіоналами. …  Але навіть за наявності подібних "тушок" Партії регіонів з її 207 голосами доводиться йти на ситуативні союзи з брехливими лже-комуністами, які вимагають мільярди!!!  … Або на союз з позафракційними депутатами, які теж вимагають мільярдних преференцій, а це ніяк не вигідно бандитській владі, адже кожна копієчка вкрадена в українського народу повинна бути переведена на офшорні рахунки бандитів.



Поява нових перебіжчиків вже гучно проанонсував  маразматик Володимир Рибак, який заявив, що у нього на руках є шістнадцять заяв нардепів, охочих покинути ряди Батьківщини, Удару та Свободи.
За нашими даними, влада зараз обробляє близько десяти соратників Яценюка і як мінімум вісьмох представників фракції УДАР Віталія Кличка,  яка до цієї пори не втрачала парламентаріїв.
За нашими даними, відразу три представники фракції Батьківщина - Ольга Сікора, Володимир Шкварилюк та Анатолій Дирів - подали до Генпрокуратури заяви про спробу їх підкупу. При цьому в бандитській прокуратурі відмовилися надати дані про те, чи проводилися перевірка фактів, викладених у заявах опозиціонерів, пославшись на неприпустимість розголошування подібної інформації. Тобто прокуратура свідомо «підіграє» бандитській  владі!
Гроші - лише один з етапів боротьби за мандати. Якщо цей інструмент не підходить, в хід йдуть інші методи. Наприклад, найпопулярніший - тиск на бізнес. Якщо й це не допомагає,  то кінднепінг а інколи й вбивства !!! Зокрема,  зараз такий тиск відчуває нардеп від Батьківщини Ірина Купрейчик, яка пройшла по мажоритарному округу в Сумській області.  Крім Купрейчик, за даними наших експертів, до десяти нардепів фракції мають проблеми з бізнесом. Серед них - Леся Оробець, яка розповіла нам, що їй пропонували гроші за перехід до табору ПР починаючи ще в 2010 році. Коли це не подіяло, у компанії Phoenix Capital, що належить її чоловікові Олександру Омельчуку, почалися дуже серйозні проблеми. У кінцевому підсумку він вимушений  був виїхати з країни.



Якщо Батьківщині до тиску на депутатів не звикати, то УДАР вперше опинився перед реальною загрозою втрати частини депутатів. У групі ризику - нардепи-бізнесмени Андрій Путілов, Федір Розкішшю, Руслан Сольвар і Артур Палатний, підприємець і кум Кличко. Найбільш хитке становище у Негого і Сольвар, які оголосили про вступ до УДАР після виборів.
Млістю - гендиректор і власник Неждана, найбільшого оптового сільгоспринку в Херсонській області. Ставши депутатом, він переписав бізнес на дітей, але тиск не припинився. Вже зараз його компанію звинувачують в  надуманому ухилянні від сплати податків на суму в 1,7 млн грн.

14

Коментарі

112.07.13, 13:10

це війна

    212.07.13, 13:12Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    так - це війна з власним народом, бо до влади прийшли бандити

      312.07.13, 13:43Відповідь на 2 від ОлексаДовбуш*

      не бандити, а мерзота

        412.07.13, 14:07

          Гість: lyo Dnepr

          512.07.13, 22:32

          В Украине еще не закончена гражданская война. СЧ приходом януковича она вошла в очередную фазу обострения

            613.07.13, 11:56

            Година розплати наближається.

              713.07.13, 13:32

                813.07.13, 20:57

                а тушки таки будуть

                  913.07.13, 23:44

                  Яценюк подавав у суд на Клюєва. Чи виграв?