хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

З мовчазної згоди меншовартісної нації.

  • 13.04.12, 14:17
Колесников поставил в очередь на ликвидацию 180 госпредприятий
30.03.2012 г. в 09:10

Агентство государственного имущества Украины намерено ликвидировать 180 госпредприятий. Об этом заявил глава ведомства Дмитрий Колесников на заседании коллегии, к участию в котором были привлечены руководители предприятий сферы управления агентства, представители научных учреждений, отраслевых ассоциаций и профсоюзов.

Как сообщает пресс-служба Агентства госимущества, в ходе заседания участники обсудили итоги работы предприятий в 2011 году, основные задачи на текущий год, вопрос погашения задолженности по заработной плате и ряд других важных вопросов.

Колесников сообщил, что во исполнение программы экономических реформ Президента Украины, был проведен комплексный анализ состояния предприятий, находящихся в государственной собственности. В частности, программа предусматривает пересмотр критериев отнесения объектов госсобственности к таким, которые не подлежат приватизации, цель - существенное уменьшение их количества.

По результатам проведенного анализа, сегодня к сфере управления Агентства госимущества принадлежит 347 субъектов хозяйствования.

«На первом этапе мы планируем оставить в государственной собственности 104 предприятия - это треть от всех предприятий. Еще 63 предприятия будут приватизированы и остальные - 180 подлежат ликвидации», - отметил председатель агентства.

По его словам, отраслевые научные учреждения не пополнят списки предприятий, подлежащих приватизации. «Приватизация научно-исследовательских институтов может привести к снижению конкурентоспособности в промышленном секторе, а мы этого не можем допустить», - отметил руководитель ведомства.

11

Коментарі

113.04.12, 14:34

Вот как приватизируют ТЭЦ, будем платить за отпление о горячую воду разным Ахметкам непадецки!

    213.04.12, 14:39Відповідь на 1 від ab absurdo

    Вот как приватизируют ТЭЦ, будем платить за отпление о горячую воду разным Ахметкам непадецки!А есть ли вообще предел терпения у украинцев?

      313.04.12, 15:40Відповідь на 2 від Enigm@*

      Межа терпіння є завжди. Єдине, чого немає поки у українців, це альтернативи. Дайте людям альтернативу - просто чесних і порядних людей і з*явиться межа.

        413.04.12, 18:00Відповідь на 2 від Enigm@*

        Нема В 32-33 продзагони постійно приходили в села й вигрібали все й ,я не знаю жодного випадку де б село повстало і ..... З українців сходу вірьовки вити можна ,вони ще й в дупу будуть цьомати Цвіт знищили -залишився непотріб :
        Живу на сході(Одещина), тож знаю за що кажу

          513.04.12, 18:03Відповідь на 3 від uraha

          Що значить дайте???????? Що за дурниця????Де Ви таких бачили???Все прогнило ........................................
          Бувають же наївні

            613.04.12, 21:49Відповідь на 3 від uraha

            Межа терпіння є завжди. Єдине, чого немає поки у українців, це альтернативи. Дайте людям альтернативу - просто чесних і порядних людей і з*явиться межа.Як нема? Наприклад, Олесь Доній.

              713.04.12, 21:53Відповідь на 4 від StasSV

              Боюсь, що вони такі всюди. Невже альтернатива одна - покидати батьківщину і їхати, як у Шевченківські часи, у найми, та ще й в чужі країни? Нема чоловіків, здатних захистити жінок від цієї москальсько-бандитської навали.

                813.04.12, 21:56Відповідь на 5 від StasSV

                Що значить дайте????????Що за дурниця????Де Ви таких бачили???Все прогнило ........................................
                Бувають же наївні
                Може просити в зарубіжної української діаспори, раз своїх немає?

                  913.04.12, 22:53Відповідь на 6 від Enigm@*

                  Згоден. Але у нього немає мільйона доларів на борди і телебачення.А у нас голосують поки що не ідеї а за бігморди Думаю що велика частина людей не знають хто такий Олесь Доній.

                    1013.04.12, 23:01Відповідь на 9 від uraha

                    Згоден. Але у нього немає мільйона доларів на борди і телебачення.А у нас голосують поки що не ідеї а за бігмордиДумаю що велика частина людей не знають хто такий Олесь Доній.Нехай повторить героїчний автопробіг Юлії Тимошенко по всіх містах, селищах і селах.Тільки особисте спілкування з виборцями дасть позитивний результат, а білборди лиш дратують бідних людей, котрі здогадуються скільки на них затрачено грошей.Не дарма навіть інтелигентні пенсіонери кидають каміння в дорогущі нікому не потрібні рекламні щити.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна