хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ось така інфа.

  • 11.04.14, 14:24

Сьогодні була зроблена заява про оцінку загальної кількості загиблих на Майдані в кількості 780 чоловік. Це велетенська цифра, яка просто жахає своїм порядком. Я цілком припускаю, що вона могла мати місце, однак, слід врахувати наступні факти:

- існує велетенський пласт легенд, пов'язаних із позасудовими розправами та підпалом будинку профспілок;
- існує велика кількість пропалих без вісті;
- існує велика кількість безіменних могил.

Цифра в 780 загиблих, очевидно, отримана механічним додаванням всіх оцінок, які озвучувались в цих повідомленнях. В той же час, міністр охорони здоров'я О.Мусій, який був керівником медичної служби Майдану, цю цифру спростовує і називає провокаційною.

На мій погляд, завжди треба керуватись фактами, отже:

- всі загиблі та пропалі без вісті мають імена та прізвища. Не буває так, щоб загинув чи пропав "невідомо хто" - у них є родичі, друзі, або інші люди, які можуть зафіксувати зникнення. Відтак, необхідно провести розслідування, обов'язково громадянське, в результаті якого будуть складені списки, а вони - оприлюднені публічно. Якщо такі списки є, необхідно їх співставити і скласти один, загальний;
- міністерство охорони здоров'я також повинно оприлюднити списки загиблих, і, особливо, тих, хто в даний час проходить лікування. Вони мають також бути співставлені з існуючими списками пропалих без вісті;
- безіменні могили повинні бути ексгумовані, і проведене упізнання. За необхідністю - ДНК-аналіз, який дозволить встановити хоча б родинну приналежність загиблого.

А робити заяви із механічним вказанням таких цифр щонайменше безвідповідально. Навіть якщо цифра правдива, її тут же використають для чергового етапу підрива довіри до центральної влади, і ага... чергового витка дестабілізації в центрі.



8

Коментарі

анонім

111.04.14, 19:42

дії влади......поки..... недодають їй довіру.......вона не змінилася

    212.04.14, 09:42Відповідь на 1 від анонім

    Що продовжують красти?

      312.04.14, 18:19Відповідь на 1 від анонім

      дії влади......поки..... недодають їй довіру.......вона не зміниласяНу ось, викрутились, сказали, що це рашиська провокаційна заказуха.

        анонім

        412.04.14, 18:47Відповідь на 3 від Enigm@*

        розслідування вести нікому.....це видно зі слів авакова....і з його дій.Немає жодного доказу того, що щось ведеться....все що вони оприлюднили, можна знайти в неті

          512.04.14, 18:53Відповідь на 4 від анонім

          розслідування вести нікому.....це видно зі слів авакова....і з його дій.Немає жодного доказу того, що щось ведеться....все що вони оприлюднили, можна знайти в нетіТаке враження, щоб лишитись при вдаді, ця тимчасова влада Україну зливає, як Крим, Пуціну?

            анонім

            612.04.14, 19:01Відповідь на 5 від Enigm@*

            розслідування вести нікому.....це видно зі слів авакова....і з його дій.Немає жодного доказу того, що щось ведеться....все що вони оприлюднили, можна знайти в нетіТаке враження, щоб лишитись при вдаді, ця тимчасова влада Україну зливає, як Крим, Пуціну?ні....світу, робить так, щоб народ розбігся....